loading...

неделя, 8 януари 2017 г.

Утре в "Не ме оставяй": Когато нещо свършва, започва друго (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Настъпва времето да се започне наново, далеч от страданието. За това, Инес решава да започне постъпки за развода и моли за помощ Алфонсо и да се изправи без никакъв страх срещу Гонсало.

В Испания, Одет приветства Адриан с добре дошъл. Той е решен да загърби миналото и да започне от нулата. В този нов етап от живота си, той се запознава с Ремедиос и дъщеря ѝ Триана – собственички на сградата, в която ще живее, докато завърши магистратурата си.

В това време, в Пуерто Есперанса, със сърце, изпълнено с болка, Паулина иска да се отърве от всички подаръчета и спомени с Адриан. Също и онова медальонче във форма на звезда, символа на тяхната любов, която са изживели заедно. С това слага край на тяхната голяма история.

С намерението да предложи помощта си, Камило търси начин да осинови Маурисио. Той не иска да се разделя с Паулина. За това, двамата решават да се оженят и да бъдат семейството, което е подходящо да осинови Мау.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...