loading...

вторник, 10 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Екадеши иска да ожени Акаш за Амбика (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну отива при Акаш. Той го пита защо не е отговорил на нито едно обаждане. Защо не е дошъл да види как е Митхи? Акаш отговаря, че тя няма нужда от него. Вишну се опитва да го разубеди, но Акаш е непреклонен. Митхи е минало за него. Акаш добавя, че каквото и да направи, винаги е обвиняван. Той казва, че не може да търпи повече обиди. Митхи ще е по-щастлива без него. 

Докторът казва, че само чудо ще помогне на Митхи да проходи отново. Дамини е обезверена, но Джоги я стяга. Казва ѝ, че трябва да са търпеливи и да бъдат силата за Митхи. Никога не трябва да губят надежда. Мукта и Дамини идват с инвалидна количка и казват на Митхи, че ще я отведат вкъщи. Митхи се чуди защо Акаш не е дошъл нито веднъж. Тя вижда Вишну и се надява и Акаш да е с него. Мукта с жест го пита какво става, но той не казва нищо. 

Всички тръгват към дома. Митхи е в стаята си. Тя иска да е сама. Пита за Акаш. Вишну ѝ казва, че Дамини ще ѝ отговори. Дамини избягва въпроса. Най-сетне ѝ казва, че трябва да забрави хората, които са ѝ причинили само болка. Тя добавя, че е накарала Акаш да си отиде завинаги. Митхи е шокирана. Дамини ѝ казва, че Акаш носи само проблеми. Митхи я моли да я остави сама. Тя плаче.. 

Екадеши казва на Акаш, че трябва да се ожени. Така завинаги ще прекъсне връзката си с Митхи и ще спази обещанието си към Дамини. Акаш я контрира, че това ще е добре за Митхи, но защо да съсипва живота на друго момиче. Майка му го успокоява, че новата му съпруга ще го направи щастлив. Той отрича. 

Дамини се кара на Канха, защо Акаш не е арестуван след като направи това на Митхи. Митхи идва и казва, че това не е истина. Тя разказва какво се е случило. Добавя, че ѝ е обещала и няма да се върне при Акаш, но той е различен. Семейството му не е добро, но той е променен и всички са го видели с очите си. Тя казва, че е изпълнявала всичко. Омъжила се е за Вишну. Но в мига, в които е видяла куршума насочен към Акаш, е забравила всичко. Само едно е имало значение и това е, че Акаш е любовта на живота ѝ. Тя добавя, че и той би направил същото за нея. Митхи моли баба си да ѝ повярва. Акаш я обича истински и тя не може да живее без него. 

Екадеши показва снимка на Амбика на сина си. Тя му казва, че е избрала това момиче за него. Дамини признава вината си. Тя казва, че истината е била толкова пъти пред очите ѝ, но тя не я е видяла. Моли Митхи да се обади на Акаш. Казва ѝ, че я освобождава от обещанието. Екадеши казва на Акаш, че Амбика е добро момиче. Пита го дали е съгласен с тази връзка. Дамини подава телефонът на Митхи да се обади на Акаш. Казва ѝ, че иска да се срещне с него и да му се извини. Митхи се разплаква и отговаря, че вече е много късно. Тя не иска да бъде в тежест на никого. 

Дамини застава пред портрета на Ичха. Тя казва на дъщеря си, че е допуснала същата грешка. Спомня си как в миналото е заклела малката Ичха винаги да прави Тапу щастлива и какво е последвало от това. Сега и Митхи. Тя продължава, че Ичха е загубила любовта си заради нея, сега същото се случва и с Митхи. Дамини казва, че ще оправи грешката си и ще се извини на Акаш. Снимката на Ичха се накланя. Дамини ѝ се извинява. Казва ѝ, че знае защо е сърдита, но тя ще оправи всичко и ще върне Акаш в живота на Митхи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...