loading...

сряда, 11 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара решава да замине за Америка (12-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара казва на Гюлсерен, че няма да иска отлагане на годежа. Споделя със съперничката си, че иска да роди детето и да го отгледа без баща. Предлага да забравят миналото, защото ще заминава. Дилара иска да отиде при майка си в Америка и се прощава с Гюлсерен. Дилара е притеснена, че децата ѝ няма да я разберат. Гюлсерен изразява своята готовност да помогне. Дилара ѝ поверява момичетата, защото е страхотна майка. Моли Гюлсерен, след като замине да се премести във вилата. Тя е против. Дилара се опитва да я убеди, дори я умолява да се съгласи.

Джансу казва на баща си, че къщата е страхотна, но иска да продължи да живее във вилата. Джихан се изненадва от разсъжденията на дъщеря си. Джихан казва, че Дилара се е грижила за нея и нормално е да я възприема за такава. Казва, че Джансу ще живее в имението, но ще си има стая в новата къща.

Харун се самонавива, че няма да загуби още веднъж Дилара. Чаатай му звъни, но той не вдига. Харун е обсебен от любовта си.

Гюлсерен споделя с Дерия за какво са си говорили с Дилара.

Харун се обажда на наемника да действа.

Дерия не вярва на Дилара.

Джихан е във вилата. Двамата с бившата му съпруга отново разговарят. Казва му, че ще замине, а от разговора й с Гюлсерен ѝ е станало по-леко. Джихан е против бившата му съпруга да постави децата пред свършен факт. Тя не иска да го чуе. Джихан ѝ пожелава щастие. Дилара му казва, че иска да живеят с Гюлсерен в имението. Той също е категорично против.

Харун отива при Джандан. Тя е изплашена. Опитва се да се оправдае, но Харун ѝ забранява да говори. Освобождава охраната. Пита я дали тя е дала снимките с техните любовни преживявания на Джихан. Джандан му обяснява, че го е направила от ревност. Тя е влюбена в него и е готова на всичко за любовта. Харун ѝ казва, че разбира всичко, но той е силният. Вади пистолет и го допира до челото ѝ.

Дилара организира прощална вечеря за децата си и семейството. Тя съобщава на прислугата, че Джихан ще се жени, а тя ще замине за Америка и не мисли да се връща. Моли прислугата да не споделят нищо с децата и останалите.

Хазал моли Джихан да отидат заедно на вечерята в имението. Той се разпорежда на Азми плътно да стои до дъщеря му.

Йълдъръм се обажда на Джихан, че адвокатката е изчезнала.

Джандан предлага да работят отново заедно с Харун. Той отговаря, че с Джихан е свършено. Дори я упреква, че сама е трябвало да го помоли да я убие. Допира пистолета до слепоочието ѝ и стреля. Пистолета е празен. Харун казва, че той е ангелът на смъртта на Джандан, но не знае кога ще я убие. Предупреждава я да бъде нащрек и я пуска да си ходи.

Озан не иска да ходи на семейната вечеря. Джансу го моли да присъства. За него поведението на Дилара е комично. Джансу му казва, че трябва да подкрепят майка си в този труден момент. Озан е ядосан и не иска да отиде дори на сватбата на баща си.

Дилара кани Рахми на вечерята. Старецът я пита дали е добре. Кериман подслушва разговора. Опитва се да разбере за какво са си говорили двамата с бившата му снаха.

Йълдъръм се притеснява, че сигурно са го проследили и са открили адвокатката. Джандан се обажда на бившия си съпруг и му казва, че ѝ е писнало и говорила с Харун. Джихан не ѝ вярва. Заплашва я, че ако нещо се случи със семейството му ще я държи отговорна.

Всички са край масата за вечеря. Джихан пита къде е Озан. 

Вземат мярка на Гюлсерен за булчинската рокля.

На вечеря Озан води Зейнеп. Запознава я със семейството си. Джихан и Дилара са изненадани, но не противоречат на сина си. Слушайки непринудения разговор на масата, Хазал се чувства неловко. Джихан пита Джансу, защо не е довела Дениз. Момичето се смущава, но отговаря, че приятелят ѝ много го харесва.

Дерия казва на моделиерката да ушие хубава рокля.

Дилара се интересува от Зейнеп. Започва да я проверява дали е подходяща за сина ѝ. Рахми забавлява семейството с неговите истории. Дилара е тъжна. Двамата с Джихан се споглеждат с разбиране. Озан изпраща Зейнеп. Дилара се сбогува с Джихан. Благодари му за всичко.

Зейнеп упреква Озан, че я е завел без покана и я излъгал. Зейнеп го моли да не прави повече това. Озан казва на приятелката си, че е поканена на сватбата на Джихан и Гюлсерен. Отново ѝ казва, че я обича.

Джихан използва момента да се сдобрят с Хазал. Казва ѝ, че ако се държи прилично ограниченията, които е наложил, може да отпаднат, щом спре да лъже.

Джихан казва на Йълдъръм, че ако Джандан направи номер няма да ѝ прости.

Хазал отказва на Гюлсерен да я придружи на проба за роклята. Джансу обаче с радост придружава Гюлсерен.

Дилара говори с майка си, която е на круиз.

Гюлсерен се появява с новата булчинска рокля. Джансу и Дерия много я харесват, но моделиерката е приготвила още два модела, които Гюлсерен пробва. Джансу също си е поръчала тоалет при тази модистка.

Наемният убиец се обажда на Харун, за да му каже, че следи Джихан и ще действа при първа възможност.

Харун изпитва угризения на съвестта. Но любовта му към Дилара е безгранична.

Йозкан е щастлив, че са купили изгодно машина за баланс на гуми. Енгин се опитва да го приземи. Но Йозкан отново е във облаците от своите планове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...