loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Срещата на Акаш и Митхи (13-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи си казва, че е тъжна не защото не може да ходи, а защото е загубила любовта си завинаги. Митхи получава писмо от Акаш. Тя иска да го отвори, но то пада от ръцете ѝ. Митхи се опитва да го вземе, но не успява. Най-накрая тя пада от инвалидния стол. Ратхор я вижда в това безпомощно състояние и ѝ помага. Тя му казва за писмото. Той го взима и го чете. Разбирайки какво е, изведнъж замръзва... 

Рохини коментира сватбата на Акаш, а Митхи започва да плаче... Санкрант помага на брат си за сватбата. Той го пита какво прави. Как може да се ожени за момиче, което не познава. Митхи плаче. Рохини идва при нея. Митхи се обвинява. Тя казва, че сама го е отдалечила от себе си. Всички се прибират от молитва и Ратхор ги пита що за шега е бракът на Акаш. Мукта го уверява, че са опитали всичко, но той е категоричен и не желае да се връща повече в живота на Митхи. 

Булката пристига. Ратхор звъни на Акаш, но Екадеши прекъсва разговора. Той си казва, че трябва да направи нещо. Ратхор успява да убеди Акаш да се срещне с Митхи за последен път. Той се съгласява, обаче закъснява за срещата. Митхи си мисли, че няма да дойде и решава да си тръгне. Тогава Акаш идва и я вижда в инвалидния стол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...