loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара заминава за Америка, А Джихан и Гюлсерен се приготвят за сватбеното си тържество (13-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Йозкан се прибира от работа. Кериман го посреща с традиционното мрънкане. Йозкан иска калкулатор, което произвежда ответната реакция на Кериман. Вместо калкулатор носи на брат си купичка с нахут, за да брои зърната. Йозкан иска от сестра си да му стане ортак в новия му бизнес с баланс на автомобилни гуми. Кериман обаче започва да упреква брат си, че пак са го преметнали.

Зейнеп не е сигурна дали ще отиде на сватбата на Гюлсерен и Джихан. Озан настоява. Тя иска да забавят темпото на връзката им. 

Любопитната съседка идва и прави забележка на момичето. Настоява да не кани мъже по нощите. Домоуправителката я обвинява, че е непочтена. Зейнеп избухва. Казва на съседката си, че няма право да се меси в живота ѝ. Зейнеп не казва на Озан за този разговор. Съгласява се обаче да придружи младежа на сватбата.

Джансу е при Дениз. Той има работа. Тя започва да се учи на дърворезба под негово ръководство. Джансу кани приятеля си на сватбата. Той смята, че не е правилно да присъства. 

Дерия носи закуска на Гюлсерен в деня на сватбата. Бъдещата булка благодари на приятелката си за цялота им прекрасна дружба.

Джихан си приготвя костюма, а наемният убиец подготвя пистолета. Килърът получава съобщение къде ще е сватбата.

Джансу и Хазал са на фризьор. Гюлсерен също. Хазал отново капризничи и се държи грубо с персонала на салона за красота.

Дилара си стяга багажа. Прислугата също е решена да напусне. Дилара убеждава жените да не го правят, защото те са част от семейството. Казва им, че с тях ще бъде спокойна, защото те ще пазят децата.

Рахми също слага костюм с вратовръзка. Старецът вижда някакъв дефект и вика Кериман да го отстрани. Кериман като вижда, че той е облечен толкова шик, започва да му прави комплименти. Рахми ѝ казва, че ще ходи на сватба. Кериман разбира, че Гюлсерен и Джихан ще се женят и едва не припада от завист. Обажда се на Йозкан и му съобщава, че бившата му жена сключва брак с Джихан. Брат ѝ не може да повярва, че надеждите му да си върне Гюлсерен се изпаряват. Йозкан се отчайва.

Дениз също се стяга за тържеството, но майка му не го пуска. Дениз ѝ вдига скандал. Двамата се скарват. Жената му казва, че има лошо предчувствие, но Дениз не я слуша и тръгва.

Озан взима Зейнеп от дома ѝ. Домоуправителката ги вижда и реагира остро. Озан се намесва. Пита жената какво я притеснява. Тя започва да му чете морал. Озан се ядосва и без малко да удари клюкарката.

Дилара с последни усилия се прощава с къщата, в която е преминал живота ѝ. Сбогува се мълчаливо с целия си предишен живот. Джихан взима бившата си съпруга, за да я закара на летището.

Харун си спомня за последния си разговор с Джихан. Убиецът му обещава, че след няколко часа всичко ще приключи. Харун е разколебан. Казва на наемника, че се отказва от убийството, но човекът се прави, че връзката се е разпаднала. Харун е притеснен. Отново се опитва да се свържи с убиеца, но не успява и тръгва към мястото, където ще бъде церемонията.

На летището Дилара благодари на Джихан за всичко. Той я моли да се чуят, когато пристигне в Щатите.

Гостите за сватбата започват да пристигат в залата. Хазал се хвали на Шейда. Пита приятелката си защо не е дошла на тържеството.. Прави снимка на роклята си и я праща на приятелката си.

Гюлсерен също се приготвя за тържеството. Обажда се на Джихан и го пита дали е изпратил Дилара. 

Момичетата и Дерия се суетят около Гюлсерен. Йълдъръм им съобщава, че длъжностното лице е дошло.

Харун продължава да звъни на убиеца, но няма връзка с него. Опитва се да научи друг телефонен номер, но не успява. С бясна скорост Харун кара към мястото на церемонията.

Озан пристига със Зейнеп.

Рахми разговаря с негови приятели. Озан отива при дядо си. Той е щастлив, че внуците му са около него. Джансу пита Озан коя е Джемре и защо я е зарязал, а идва на сватбата със Зейнеп. Дениз закъснява за церемонията. Джансу е притеснена. Обажда му се, но той е спукал гума по път. Обещава ѝ до половин час да е пристигнал там.

Джихан вижда Джансу. Прави ѝ комплимент за тоалета. Същото казва на Хазал. Джнсу моли баща си да изчакат Дениз. Хазал реагира остро, но Джихан се съгласява.

Убиецът шофира към мястото на церемонията. Харун също. И двамата се надяват да успеят. Единият да убие Джихан, а другия да спре убийството.

Гюлсерен слиза по стълбите. Изключително красива е в булчинската рокля. Хазал прави снимки.

От мъка Йозкан се напива. Енгин го намира в една кръчма. Йозкан не иска да си тръгва, а запява тъжна песен. Душата му гори. Енгин настоява да си тръгват от кръчмата. Йозкан изсипва цяла паница лед в пазвата си, за да "изгаси" пожара в сърцето му. Енгин не успява да се справи с приятеля си и си поръчва едно питие. 

Кериман пристига на сватбата с такси. Разбира се, плаща на шофьора много по-малко. Всички са изненадани от пристигането на лелята. Гюлсерен бързо я отпраща да опита от кетъринга.

Най-накрая Дениз пристига. Джансу се радва.  Младежът отива да се измие. Пред тоалетната се среща с Рахми. Старецът  вдига скандал на Дениз, настоявайки да се раздели с внучката му. Джансу чува това и се намесва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...