loading...

сряда, 18 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Нуран и Ефсун поличават колет с играчка и съобщение, подписано от Мехмет Емир (19-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Мистерията около откраднатото злато се заплита. Нуран и Ефсун получават колет с играчка и съобщение, подписано от Мехмет Емир Атахан. Майката и дъщерята си мислят, че са разкрити. След като става ясно, че животът на Бахар е вече вън от опасност.

Мехмет закарва Хасрет до дома ѝ. Там той научава от Рафика за посещението на Фулия. Ядосан се прибира в имението и търси обяснение от жена си. Отношенията между тях са изострени. 

Ефсун иска прошка от Бахар, затова че я е нарекла крадла. Бахар вече се е прибрала в бащината си къща в Геленджик. Нуран и Ефсун се държат изненадващо много мило с нея. 

Хасрет отива да види Бахар в дома ѝ. Нуран продължава да се държи студено с нея. Хюлия отива в хотела, където е отседнал Асъм. Тя моли свекърва си Есма и Асъм да напуснат мизерното място и да се върнат в имението.

Атеш се среща с бивш съдружник на Махмут Атахан (бащата на Мехмет). Той му разказва каква е причината за убийството на родителите му. Как ще реагира Атеш и от кого ще търси обяснение ще разберем скоро...

Източник: Моят Живот / O hayat benim

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...