loading...

вторник, 31 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Озан научава, че Зейнеп го е продала (1-ви февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (01-ви февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Бурхан търси Нергиз. Заплашва приятелката ѝ. Инджи се обажда на майката на Дениз. Съобщава ѝ, че Бурхан е на свобода.

Хазал и Шейда коментират връзката на Джансу и Дениз.

Джансу разказва на  Махиде за своята спортна кариера в ездата. Жената се опитва да спечели момичето на своя страна. Дори разрешава на Джансу да язди коня ѝ. В това време идва Дениз. Махиде остава с отлични впечатления от дъщерята на Джихан.

Джансу научава от баща си, че Дилара е родила. Извинява се на гаджето си, че трябва да отиде в болницата. Кани Дениз да я придружи. Той отказва.

Джихан съобщава на децата си, че си имат братче. Дилара моли съпруга си, детето да не расте като сирак. Джихан ѝ казва, че е много трудно за него да приеме детето. Обещава ѝ, че няма да го дели от другите си деца.

Кериман казва на брат си, че Дилара чака дете, но не от Джихан. Йозкан не може да повярва. Кериман му казва, че докато той е бил в затвора в имението на Гюрпънар са станали куп неща. Йозкан се сеща, кой може да е бащата на детето на Диалра. Ядосва се и излиза. Кериман го моли да не отива при Джихан.

Йозкан споделя с Енгин, че Дилара и Джихан не са влюбени.

Рахми посещава снаха си в болницата. Джихан се интересува от постъпката на Дениз. Старецът му разказва, че майката на младежа е работила в нощни барове. Джихан се притеснява да не би Дениз да му е брат. Рахми разказва, че не е докоснал тази жена, но тя си е имала приятел. После разказва, че Нергиз е излъгала сина си, че е получила пари от Рахми.

Хазал пристига в болницата и научава за Бялата роза. Джансу също идва при майка си.

Джихан съжалява Дениз. Казва на Рахми, че младежът няма вина. Джихан не дава да се съсипва живота на младежа. Рахми настоява да решат проблема. Джихан също иска това, но без да пострада Дениз.

Джансу  и Хазал се скарват отново, заради Айше. Дилара се опитва да ги успокои.

Харун отива на гости в клиниката на Лейля и Айше. Подарява на психоложката картина от любимия ѝ художник. Айше вика приятелката си под предлог да види картината. Харун пуска случайно запис от терапията на дъщерята на Джихан.

Озан разбира, че картите му са блокирани. Опитва да изтегли пари от банкомат и там не успява. 

Хазал пристига на сеанс. Харун си тръгва и се разминава с нея. Сеансът започва. Хазал споделя, че бебето на Дилара се е появило на бял свят. На Хазал това не ѝ харесва. Според момичето Джихан също не се радва на щастливото събитие. Хазал споделя, че бебето няма кръвна връзка с Джансу, но тя се правела на любяща сестра. Айше предлага на пациентката си да поговорят за отношенията им с Джансу.

Озан отива да търси Джихан в офиса. Случайно чува как счетоводителят проверява дали са преведени парите на Зейнеп, които Джихан е разпоредил. Озан се вбесява и си тръгва. Йълдъръм го среща, но младежът даже не му обръща внимание. Озан отива на брега и не може да скрие сълзите си от гняв.

Адвокатът се обажда на Джихан. Разбира, че бебето се е родило.

Хазал споделя с психоложката, че Джансу е откраднала живота ѝ. Момичето казва, че всичко, което има Джансу я дразни, включително и това, че си има готино гадже.

Дениз подготвя специален подарък на любимата си за рождения ѝ ден. Джансу му праща снимка на бебето. Двамата си пишат съобщения.

Рахми се обажда на Озан. Казва му, че си има брат и е редно да отиде в болницата, за да поздрави Дилара. Озан му затваря телефона.

Кериман се опитва да разбере къде ще ходят с Енгин.

Озан се появява в болницата. Честити на майка си. Научава, че бебето се казва Демир. Джихан пита сина си какъв му е проблемът. Озан пита баща си дали е дал пари на Зейнеп. Джихан потвърждава. Разказва му, че Зейнеп го е продала. Дилара се намесва. Казва на Озан, че тя е настояла да предложат пари на Зейнеп. Джихан уверява сина си, че ако тази жена е била отказала парите нямало да допусне двамата да се разделят. Младежът е съсипан.

Айше по погрешка е взела телефона на Хазал. Джихан се обажда на дъщеря си Айше вдига и му казва, че е разменила телефоните. Забравила е нейния в офиса, а е взела този на момичето. Джихан предлага на психоложката да отиде и да го вземе. Тя го кани в дома си. Той отива.. Двамата разговарят. Джихан споделя, че се чувства много напрегнат. Айше го кани да разпуснат заедно.

Дилара отново си мисли за истинския баща на бебето.

Харун също си спомня хубавите моменти, които са имали със своята изгора.

2 коментара:

  1. *предала. Разбира се, всеки допуска грешки, и не се обиждайте, ако съм дал грешна поправка. Уважавам човека, който пише резюметата, и му благодаря от сърце :-)

    ОтговорИзтриване
  2. О, разбрах, че може наистина да има такъв смисъл. Съжалявам за глупавата забележка.

    ОтговорИзтриване

loading...