loading...

неделя, 22 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан закъснява за сватбата си, но се запознава с психоложката Айше (23-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун отива на работа. Махиде го изпраща. Взима таблета и започва да проучва всичко за Дилара и Хазал. Харун казва на Чаатай, че Джандан е блъсната от кола, но в пресата и в Интернет няма нищо за катастрофата.

Дилара вижда Рахми да се грижи за Джан. Кериман се появява на закуска.  Дилара се радва на бебето. Кериман забелязва, че домакинята е бременна. Рахми казва на скъперницата, че детето, което очаква бившата му снаха, е от Джихан. Кериман се възмущава.

Йозкан е спал в сервиза, заради боядисването на сестра му.

Цялото семейство се е събрало на закуска. Хазал е получила добри резултати по математика. Дилара я поздравява. Хазал веднага се обажда на учителя си, за да му се похвали. Преподавателят е много щастлив. Използва резултата, за да обядва с учителя.

Йълдъръм отива на работа. Пита Джихан дали му е простил. Казва му, че е постъпил лошо с него самия. Джихан съобщава на приятеля си, че ще се женят с Дилара и го кани за свидетел. Йълдъръм отново се опитва да успокои Джихан.

Джандан е в кома. Имала мозъчен кръвоизлив. Харун се чуди какво да прави.

Дениз кара колата в сервиза на Енгин. Обявява, че я продава, защото му трябват му пари.

Харун отива в болницата, но там му казват, че нямат такава болна.

Озан отива при приятелите си. Извинява се на Еге. Обяснява на момчето, че всичко е станало заради Зейнеп, но между тях всичко е свършило. Озан споделя с Еге, че майка му и баща му отново се женят.

Дениз казва на работодателя си, че ще тегли голям заем.

Дилара говори с прислугата си за бременността си. Обяснява им,  че с Джихан ще имат бебе и отново ще се женят.

Хазал се обажда на учителя си. Той отказва да обядват заедно, но момичето е много настоятелно. Накрая преподавателят се съгласява.

Озан случайно среща Джемре. Казва на приятеля си, че момичето е дъщеря на Зейнеп.

Хазал споделя с учителя си, че е загубила майка си и се чувства зле. Казва му, че голямото им семейство не я искат. Преподавателят ѝ казва, че винаги може да разчита на него. Хазал е научила, че той ще се развежда. Започва да го разпитва за детето и семейството.

Харун е бесен, че не е открил адвокатката.

Джансу се обажда на Дениз. Казва му, че е говорил с дядо си и ги кани някой ден да дойдат на обяд с майка му.

Джандан е преместена в друга болница.

Озан отива пред детската градина и се среща със Зейнеп. Тя все още не иска да се съберат, заради дъщеря си. Озан проявява разбиране и ѝ казва, че е дошъл да се разделят като нормални хора. Сбогува се с любимата си.

Йозкан се прибира от работа. Кериман и бебето ги няма. Той звъни на Хаджер и разбира, че Кериман не е там. Йозкан се усеща, че сестра му е в имението.

Кериман показва кулинарните си умения на прислугата. Джансу приспива брат си. Рахми ѝ помага. Емине не може да я изтърпи, но старецът се опитва да я успокои. Йозкан идва да прибере сина си и сестра си. Казва на Кериман, че тръгват. Джансу моли баща си да останат. Йозкан ѝ казва, че Дениз продава колата си.

Кериман вдига скандал на брат си, защото в апартамента им е студено. Йозкан нарича сестра си нагла, скъперничка и лъжкиня.

Чаатай съобщава на Харун. че Дилара и Джихан ще се женят в края на седмицата. Той отново е отчаян. Споделя с леля си. Махиде го успокоява, че до тогава има много време и всичко може да се случи.

Джихан все още страда по Гюлсерен и не е готов да се обвърже отново. Дилара проявява разбиране. Двамата отново не са щастливи.

Психоложката закъснява за конгрес. Разговаря с асистентката си, че може да изпусне симпозиума и нейната преподавателка ще я направи на нищо. Колата на Айше е блокирана, а такситата не спират...

Джансу отива на гроба на Гюлсерен. Казва на майка си, че Джихан и Дилара отново ще се оженят, но тя е тъжна, защото късно е открила майка си и рано я е загубила...

Психоложката отива в хотела, където се намира офиса на Джихан, но не може да открие къде са колегите ѝ. Случайно се срещат с бизнесмена, който я упътва, но вратата към етажа е заключена. Двамата остават между етажите, където телефоните нямат обхват. Джихан също се чувства виновен, че не е успял да помогне на жената.

Дилара отива в гражданското за да сключва брак.

Джихан споделя  с Айше, че има нужда от психолог за дъщеря си. Двамата си разменят визитните картички...

Харун отива в гражданското.

Двамата затворени още са там и чакат някой от персонала да мине да им отвори. Айше започва да разказва за себе си, защото се изнервя.

Дилара пристига, но Джихан все още не е дошъл. Йълдърън го търси, но няма връзка с приятеля си. На Дилара й прилошава. Докато седи на дивана и чака Джихан, се появява Харун...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...