loading...

сряда, 25 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Соледад отива в дома на Ернестина (26-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Соледад пристига в дома на Ернестина, за да предаде една блуза, която Виридиана подарява на Ана Лаура, без да подозира, че е на метри от сестрите на Ана Лусия.

Ана Летисия е против Виридиана, защото е убедена, че тя се опитва да се сближи с чичо ѝ Мариано от интерес. Ернестина, също като Ана Лаура, не ѝ обръщат внимание и искат да дадат шанс на Виридиана да се опознаят.

Ана Летисия отива при Даниел в болницата. Докато той е в безсъзнание, тя се възползва от момента, за да му каже, че е глупак и че е най-добре да умре, защото ако оцелее, Марсело ще се погрижи да го убие. В този момент пристига Хулиета и Ана Летисия се преструва, че е много притеснена за здравословното състояние на Даниел.

Хулиета не може да се сдържи и моли Ана Летисия да убеди Иняки да даде част от черния си дроб на Даниел. Ана Летисия е изненадана от тази молба, защото знае, че Даниел и Иняки не се понасят. Освен това, може да не са съвместими. Хулиета казва на Иняки е подходящ и след като няма друг избор, признава, че Иняки е наполовина брат на Даниел.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...