loading...

четвъртък, 26 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Джаго прострелва Акираш (27-ми януари)


Прочетете какво ще се случи утре (27-ми януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Джаго прострелва Акираш. Военните се намесват. Бадри си мисли, че приятелят му е мъртъв. Джаго се връща при останалите, казва им, че е убил Акираш. Ананди звъни в имението и детето ѝ казва истината за баба си. Ананди е шокирана. Калияни взима телефона и я успокоява, че вече е добре. 

По-късно всички пристигат в болницата при нея. Джаго благодари на Анант, че е повикал полиция. Харки и Кундан не са на себе си, понеже не могат да се свържат с Акираш. Камли звъни на Диса и разбира за смъртта на баща си. Звъни на Харки и Кундан, за да им каже, но не ѝ вдигат. 

Ананди споделя на Диса, че няма да казва на Нимболи все още, но иска да отпразнуват рождения и ден. Полицаите пристигат с трупа на Акираш в дома му. Казват, че няма как лицето му да бъде идентифицирано, понеже птиците с го накълвали. 

Харки и Кундан се прибират. Не могат да повярват. Харки изпада в истерия. Кундан се кара на сестра си, понеже Камли казва, че е получил заслужена смърт според греховете си. Диса иска да се помоли в храма за Акираш и да вземе Нимболи със себе си. Калияни и Ананди не позволяват. Никой не иска да вдигне ковчега и се налага Харки и Кундан да го носят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...