loading...

неделя, 29 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Нимболи нарязва на парчета... (30-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Кметът кара селяните да се включат в носенето на тялото на Акираш. Кундан не желае да запали огъня, докато не е убил Камли. Заканва ѝ се пред всички, но хората го спират. Диса си спомня цялото унижение, което ѝ е причинил Акираш, доволна е, че сега съпругът ѝ ще почива в мир.

Нимболи намира медальона в дрехите на Диса. По-късно Диса решава, че след като Акираш е мъртъв с Нимболи могат да се приберат. Шивам намира медальона в Нимболи и я обвинява пред майка си, че го е откраднала. Ананди го лъже, че Диса е искала да си купи същия и ѝ го е дала за мостра. Отказва се най-накрая да признае истината.

Харки и Камли се карат, понеже момичето не иска майка ѝ да изпълнява унизителните вдовишки ритуали. Кундан защитава майка си. Възрастните в имението решават да празнуват рождения ден на децата - да подготвят изненада. Диса ги чува. Харки и Кундан са организирали молитва, но никой не идва. Шивам е много доволен от партито изненада. Ядосва се, когато Нимболи слиза в нови дрехи и с подаръци. Момичето е изненадано, че днес е нейният рожден ден.

Шивам е ядосан и не иска да отреже тортата. Нимболи се разплаква. Отива в стаята си и не иска да отвори на Ананди, ядосана ѝ е, че я е накарала да се меси в нещата на Шивам. Диса също обвинява Ананди. Долу Шивам се успокоява и слиза, празнува рождения си ден доволен, без Нимболи. Междувременно тя съблича празничната си дреха и я нарязва на парчета.

Източник: Малката булка/ Balika Vadhu

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...