loading...

понеделник, 30 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара ражда (31-ви януари)


Прочетете какво ще се случи утре (31-ви януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Емрах не може да изтърпи мърморенето на леля си и отива до училището, където учи Хазал. Любимият учител на Хазал е напуснал. Тя го търси по телефона в студиото, където той свири. Преподавателят не отговаря на обаждането. Хазал отказва да отиде на урок при новата учителка. Емрах я пресреща на входа, но момичето се държи студено с него.

Мерве и Хазал се запознават в чакалнята на психоложката. Двете момичета решават да отидат заедно на кино.

Харун още страда по Дилара. Махиде го подтиква да направи нещо, за да излезе от тази депресия.

Айше и нейната приятелка Лейля ще ходят на закуска у Харун.

Дилара прави интервю за бавачка. Харесва момичето, което е роднина на Азми. Това е Севинч - дъщерята на вуйната на Емрах. Дилара я представя на семейството.

Хазал пита Дилара къде ще правят партито за пълнолетието ѝ. Двете с Джансу се скарват. Хазал капризничи. Рахми прави забележка на Джансу да не се занимава с Хазал.

Дениз продава къщата си. Майка му е против. Моли го да спре сделката. Енгин случайно поправя една кола пред дома на Дениз и забелязва табелата "Продава се". Когато се връща споделя всичко с Йозкан. Двамата се съмняват в момчето. Йозкан отива да говори с него.

Махиде казва на Харун, че Лейля доста го е харесала. Той се прави, че не е забелязал това. 

Нергиз отива в един нощен клуб. Говори със собственичката, която е нейна приятелка. Йозкан я проследява. Влиза в заведението, но охраната го гони. От разговора на двете жени става ясно, че бащата на Дениз е в затвора. Скоро се очаква да излезе. Нергиз се е омъжила за един полицейски инспектор, когато е била бременна. Дениз знае, че полицаят е негов баща.

Джансу говори с любимия си. Рахми подслушва разговора. После се среща със Суат. Приятелят на стареца го съветва да изпрати плаката на Бялата роза на Дениз. Рахми се съгласява с него и веднага го изпраща по чирака в кафенето.

Джандан отива при Харун, който е прекратил лиценза ѝ за адвокат. Той я гони, казвайки ѝ, че трябва да му благодари, че е жива. Адвокатката звъни на Махиде, но жената също я отрязва. После двете се срещат. Лелята  на Харун я предупреждава, че мрази предателството и Джандан трябва да ѝ казва всичко, което предприема.

Махиде отива във фондацията. Жените разказват за Дилара.

Рахми отива при Озан. Момчето му заявява, че няма да се върне повече вкъщи. Старецът го убеждава да се откаже от решението си. Озан иска да си намери работа и да не зависи от родителите си.

Хазал споделя с психоложката, че партито за пълнолетието ѝ е проблем за семейството. Изпуска пред Айше, че Дилара и Джихан са женени само фиктивно, заради бременността. Хазал разказва, че майка ѝ е имала любовник и е забременяла от него, а баща ѝ за да спести скандала се е принудил да сключи брак.

Дениз продава къщата. Нергиз отново се противи, но синът ѝ я обвинява, защото е взела парите на Рахми.

Джихан отива при сина си. Двамата се прегръщат. Джихан упреква сина си, че живее разгулен живот и дори не ходи на лекции. Озан отговаря, че не иска да види майка си, заради грешката която е направила. Тогава баща му заявява, че се е оженил за Дилара, за да запази честта на семейството. И Джихан страда. Озан казва на баща си, че не може да се сниши като него и да приеме всичко това. Младежът е категоричен. Джихан му казва, че е негов баща и много го обича, но ще вземе сериозни мерки срещу него, защото един ден ще разбере, че не е прав.

Дениз финализира сделката. Нергиз отново настоява да не го прави. 

Джансу търси гаджето си във фирмата. Дениз е в отпуск, но тя получава плика с плаката, за да го предаде на младежа.

Джихан прекратява финансирането на Озан. 

Дениз връща парите на Рахми. Казва му, че не се продава. Джихан става свидетел на случката. Докато иска обяснение от Рахми, родилните болки на Дилара започват. Джихан я отвежда в болницата.

Дилара ражда здраво момченце. Джихан не може да приеме, че ще е баща на детето на врага си.

Харун отново се терзае по Дилара.

Дениз е наел друг апартамент. Настоява майка му да отиде и да го види. На Нергиз ѝ прилошава.

Бурхан, бащата на Дениз, излиза от затвора. Отива в нощния клуб и търси Нергиз. Приятелката на Бялата роза го посреща, въпреки че е изненадана от неочакваното посещение

Дениз отново упреква майка си. Нергиз му казва, че е направила всичко за негово добро. Младежът я зарязва и излиза.

Бившият затворник се интересува от Нергиз. Приятелката ѝ се прави, че не знае къде живее. Бурхан казва, че  той е поръчал убийството на комисаря, за който е била омъжена Нергиз.

Лейля се интересува от приятелката си, дали Харун е свободен. Айше споделя с Лейля, че Джихан и Дилара са женени формално. Айше иска да разбере кой е другият мъж...

Лейля казва, че психоложката влюбена в Джихан. Айше отрича...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...