loading...

понеделник, 2 януари 2017 г.

Реакциите на нашите победители


Чрез социалните мрежи съобщихме на победителите от Латино Награди 2016, че са спечелили нашите награди.


Чрез профила на Telemundo Fans Bulgaria в Туитър обявихме тазгодишните победители. Ето кой и как реагира на наградата си:

Скарлет Грубер, която спечели в две категории - "Актриса на годината" и "Двойка на годината" заедно с Кристиан де ла Кампа, разбра, че е отличена от българските си почитатели и ретуитна двата поста.Кристиан де ла Кампа бе по-скромен и само хареса нашия туит за "Двойка на годината".

Синтия Олавария, която определихте за "Най-добра злодейка на годината", написа: "Уаууууу😃🎉🙌🏻🍾"


Диана Кихано, избрана в категорията "Специално женско участие", също ретуитна поста.


Рикардо Чавес, определен за най-добро "Специално мъжко участие", написа: "Благодаря Ви за тази красива награда. Пращам Ви прегръдка с огромна обич"


А преди това ни писа на лично съобщение: "Скъпи приятели, току-що разбрах за наградата, която ми дадохте. Благодаря много!!! Най-добрите ми пожелания за 2017!!! Прегръдки и спокойствие."

Рикардо Клайнбаум спечели в категорията "Най-добър поддържащ актьор". Ето какво Ви изпраща: "Благодаря на всички фенове от България. Голяма целувка".

3 коментара:

  1. Какво се случва с резултатите от "Турски награди 2016"?Надявам се и тях да оповестите в социалните мрежи,за да може победителите да знаят,че са любимци в България.

    ОтговорИзтриване
  2. Браво на Земя на Честта

    ОтговорИзтриване

loading...