loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Сусана Гонсалес ще комбинира роли в театъра и телевизията


Сусана Гонсалес е новата "Авантюристка" (Aventurera). Това е една от най-успешните и посещавани мексикански пиеси. Продуцент е Хуан Осорио.


Актриси като Арасели Арамбула, Едит Гонсалес, Марджори де Соуса са влизали в този образ. По време на представянето на новия сезон Сусана Гонсалес заяви, че е много доволна да играе в тази постановка. Тя ще бъде Елена Техада, жена с добър вкус, елегантна и не се изисква да прави "неудобни" неща. 

Сусана ще си дели ролята с Нюрка Маркос и вероятно с Нинел Конде, с която продуцентите са все още в процес на разговори. Това се налага, защото Суси се снима и в телевизията с ролята на лошата Сесилия в "Кандидатката" (La Candidata). Актрисата сподели: "Знам, че този персонаж (в театъра) е нещо впечатляващо и очевидно е голям късмет, че Кармен Салинас е там, защото без нея това не е "Авантюристка" (Aventurera)". 


Тя добави, че продуцентката на теленовелата Жизел Гонсалес я е подкрепила, за да може да изпълнява и двете роли едновременно. "Трудно е, но Жизел се държа много добре с мен. В "Кандидатката" имам важна роля, с дълги работни часове, но ги комбинирам и съм щастлива и благодарна на Жизел".

В постановката участват още Рафаел Инклан, Маурисио Ислас, Алексис Аяла и др. Героят на Инклан е "много горд гей". Продуцентът Осорио посочи, че пиесата ще се играе и в САЩ, където ще участва Рафаел Амая. "Ще е само в представленията в САЩ, говорим с агента му, за да уточним датите".Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...