loading...

неделя, 29 януари 2017 г.

Габриел Гарко обожава злодейката от „Страсти в Тоскана”


Габриел Гарко дължи щастието си на Виктория Ларченко – двамата се влюбиха в България...

Виктория Ларченко е другата красива украинка в "Страсти в Тоскана". Обсебената Виола играе блестящо злодейка, макар да й лежи повече да играе добро момиче.

Виктория е любимка на италианските режисьори не само защото е красива. Тя е фаворитка на един специален актьор – този, по когото са луди всички зрителки – не само на Ботуша.

Габриел Гарко обожава да си партнира с Виктория. След третия сезон на "Страсти в Тоскана" тя пристига в България с него и още куп знаменитости, за да заснемат биографичния филм за Рудолф Валентино.

Украинката се влюбва в София не само, защото чувства българите близко, заради произхода си. Работели в невероятна атмосфера, станали едно голямо семейство и трите месеца до днес са най-щастливото време в професионалната й кариера.

В България тя снима за втори път с Габриел Гарко. Двамата се познават от преди шест години, когато изиграли отново любовници в „Убежище от грехове”. Тогава той вече е звезда, а тя неопитна дебютантка.

За да е спокойна, той й дава мощна подкрепа и двамата стават изключително близки. В София красавецът се отказва от почивните си дни, за да й помага по време на снимките.

Габриел Гарко и тя снимат в трети проект и за малко да снимат четвърти. По договор той има право да си избира партньорките и не иска друга, освен нея.

Една напориста млада дама обаче страшно напира да участва в последния му проект. Виктория отстъпва мястото си на Адуа дел Веско и тя му партнира в „Това не е моят син”.

Момичето е само на 21 години, но силата на характера и погледа й на Лолита го сразяват. Двамата се влюбват и се сгодяват след края на снимките.

Виктория Ларченко никак не изглежда нещастна, че е отстъпила на младата си колежка. Самата тя се омъжи преди две години – напълно изненадващо! Тя като Габриел Гарко все разказваше по интервюта, че няма време за любов от толкова работа. Накрая се омъжи в романтична вила на най-високия хълм в Рим и дори опази името на годеника си от пресата!Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...