loading...

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Аарон Диас е ревнив баща


Заедно със снимка на дъщерите си, на три и на две години, актьорът показа уменията си в бойните изкуства и бокса, дисциплини които ще му помогнат да ги защити от кандидатите им.


Въпреки че дъщерите на актьора от "Земя на честта" са още малки, той се подготвя, за да се изправи пред претендентите им. Чрез профила си в Инстаграм, Диас публикува снимка на принцесите си, облечени в черен бански. Преди това предупреди обаче, че се е подготвил за момента, в който първите претенденти ще дойдат в живота на Ерин и Рехина. "Благодарение на Бог, съм световен шампион по ММА и шампион по бокс тежка категория, имам и 50 огромни племенници, които ще ми помогнат да опазя тези двете", написа с шеговита емотиконка накрая. 

Според думите на актьора от "Куантико", заради работни ангажименти на жена му Лола Понсе, той се грижи за децата. "Така стоят нещата... падна ми се да бъда няколко дни с принцесите на дома", написа към снимка, на която са тримата. На нея Ерин и Рехина толкова си приличат, че са като близначки.

Семеен албум:Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...