loading...

петък, 27 януари 2017 г.

Нина Добрев се завръща за големия финал на "Дневниците на вампира"


Феновете на Нина Добрев вече могат да спят спокойно, тъй беше официално потвърдено, че актрисата ще се завърне за последния епизод на сериала “Дневниците на вампира”. 

Новината идва от самата Нина, която не можа да скрие вълнението си, че отново ще играе в шоуто, което я направи световноизвестна. Звездата от български произход пусна снимка на сценария на финала в своя Instagram, на която ясно се вижда, че това е нейното лично копие. Епизодът ще носи името “I Was Feeling Epic”, а под кадъра Нина написа: “Знам, че е четвъртък, но това не е TBT (“throwback thursday”, бел. ред.).” Хаштаговете пък гласят “Отново на снимачната площадка” и “TVD завинаги”.

За заклетите почитатели на шоуто нямаше никакво съмнение, че Добрев ще намери пролука в натоварения си график, за да завърши историята на Елена Гилбърт. Когато актрисата напусна след шести сезон, сценаристите направиха така, че да не убиват персонажа й, за да може да я видим отново на финала. В социалните мрежи феновете спекулират, че в последния епизод ще гледаме Нина и в другата й роля – тази на двойничката на Елена, Катрин Пиърс или Катерина Петрова. Припомняме ви, че преди години създателите на сериала се вдъхновиха от Добрев и решиха Катрин да е българка. Това даде възможност на Нина да използва родния си език в шоуто. 

След обявлението от страна на Нина, изпълнителните продуценти на “Дневниците на вампира” Джули Плек и Кевин Уилямсън пуснаха изявления относно нейното завръщане. Джули, която също така ще режисира финала, написа: “Развълнувана съм, че ще можем да завършим шоуто по начина, по който винаги сме искали – с Нина обратно, която да ни помогне да се сбогуваме.” Уилямсън пък добави, че заедно с актрисата ще се уверят, че финалът е наистина епичен.
Само преди малко повече от седмица, по време на премиерата на новия й филм “Трите хикса: Обратно в играта”, Добрев беше запитана от журналист дали планира да се върне за края на сериала. Тогава актрисата заяви, че не може да коментира темата, но каза, че може да му се усмихне, след което го дари със заслепяваща усмивка, която не остави съмнение какъв би бил отговорът й. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...