loading...

петък, 13 януари 2017 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Бахар е на прага на смъртта


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Бахар е на прага на смъртта. Въпреки лъжите на Ефсун, родната майка на Бахар се привързва към нея. Бахар и Атеш пак се сближават. Засядат в асансьор. Момичето изпада в паника. Атеш я прегръща, за да я успокои. Хасрет прави опити да се сближи с Нуран, но злодейката я отхвърля. Златото изчезва от къщата. Ефсун и майка й обвиняват Бахар. Обвинената несправедливо окончателно напуска семейството. Единствена Сакине защитава Бахар. Обвинява близките й, че са измамили момичето. Решава да напусне къщата им с племенницата си. 

Гюлесер вижда Бахар и Атеш заедно. Отвежда я при Хасрет. Без да подозира, че й е родна дъщеря, бедната жена приютява Бахар. Нуран обвинява Гюлесер в кражбата. Ефсун разбира, че Атеш е помогнал на сестра й и я търси в дома му. Сакине е поредната заподозряна в кражбата на жълтиците. Започват да се появяват пликове с монетите в къщата на Нуран. Ефсун разбира къде всъщност живее Бахар и вдига скандал на Хасрет. Жената търси помощ от Мехмет. 

В същото време Фулия приготвя романтична вечеря по случай годишнината им. Ефсун се разкъсва от омраза към Бахар. Тя отива в дома на Хасрет. Там обаче намира съперницата си безжизнена. Коравото сърце на сестрата не издържа и изпада в истерия. Успява да помогне на Бахар, но животът на момичето е в опасност. В болницата се разбира, че се е отровила с газ.

Източник: ТВ Сага

2 коментара:

  1. Здравейте някой може ли да ми каже как и къде да намеря музиката от епизода снощи когато фуля говори с едибе и плака пуснаха много хубава мелодия ще съм ви много благодарен ако можете да ми кажете къде дя намеря тази мелодия или поне как се казва

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав и заинтригуващ филм.Гледам го с удоволствие.

    ОтговорИзтриване

loading...