loading...

понеделник, 2 януари 2017 г.

"Ти си моята родина" с Халит Ергенч и Бергюзар Корел ще бъде свален от ефир


"Ти си моята родина" ще бъде свален от ефира", това съобщение бе пуснато преди няколко часа в профил в социалната мрежа Туитър, който се занимава основно с политически теми.

Новината за сваляне на сериала с Бергюзар Корел и Халит Ергенч буквално взриви интернет пространството и от сутринта феновете му не спират да пращат гневни писма до телевизия Kanal D. Очаква се да бъде направена и кампания против свалянето му. 

"Тъй като сериала е за Ататюрк, затова ли ще го сваляте от ефир? Ние ще ви свалим от ефир, мизерници", "От какво се страхувате - от това, че "Ти си моята родина" разказва за Ататюрк, за войната за независимост, за любовта към родината. От всички това ли? Страхливци!", "Доста закъсняха със свалянето му. Отдавна трябваше да го направят", гласят една част от коментарите...

3 коментара:

  1. Не се учудвам на фона на всичко ставащо в Турция от една година. Много жалко ,че това което е постигнато от Кемал Ататюрк, светската Турска държава , която той с много усилия създаде вече я няма!

    ОтговорИзтриване
  2. Жалко, че най известната турска актьорска двойка е жертва на диктатурата в Турция, а всички те подкрепиха властта след преврата!

    ОтговорИзтриване
  3. СКОРО НЯМА ДА ИМА СЕРИАЛИ!

    ОтговорИзтриване

loading...