loading...

събота, 28 януари 2017 г.

Карлос Феро с първа главна роля


Актьорът е играл доста запомнящи се роли (Дявол с ангелско сърце, Жестока любов), но ето, че дойде моментът да оглави история.


Карлос Феро, Алехандро Камачо, Раул Мендес и Илиана Фокс протагонизират теленовелата на Ацтека "Желязната прокурорка" (La fiscal de hierro), която започва този понеделник, 30 януари, в Мексико. 

Историята съдържа към 80 епизода и ще се разказва от страна на правосъдието и на тези, които искат да го направят ценно. Искат да покажат другата страна, след като доста супер сериали наблягат на организираната престъпност и прославят престъпниците. 

Карлос Феро е готов да раздава справедливост в "Желязната прокурорка" (La fiscal de hierro), написана по действителен случай.


Ето и историята:
Мотото на сериала е "Не е отмъщение. Това е справедливост". "Желязната прокурорка" е историята на Силвана Дуран, жена която се е заклела да улови отговорника за смъртта на баща й - Диего Трухийо, един от най-опасните наркобосове на страната. Силвана започва да работи като прокурор и се омъжва за Ернесто Гуарин, престижен полицай. 
Силвана е издигната като директор в операциите с антинаркотиците и в компанията на брат си Архемиро са на път да хванат Трухийо. Силвана обаче не предполага, че брат й ще се подведе по една жена и ще предаде собствената си сестра. Изправяйки се не само пред най-големия бос, но и пред собствената си кръв, Силвана търси убежище в Хоакин Муньос, полицай и охрана на прокурорката, който й открадва сърцето. Тя не знае обаче, че той е подставено лице, тъй като е свързан с мафията и ролята му е да приключи с кариерата на прокурорката. Но Хоакин наистина се влюбва, Силвана обаче не може да му прости. Отново предадена, тя губи всичко, но и желанието за справедливост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...