loading...

петък, 6 януари 2017 г.

Сериалът "Бог да ни е на помощ" започва по bTV Lady


Италианският сериал "Бог да ни е на помощ" стартира по bTV Lady.

Хитовата поредица започва от първи сезон на 21-ви януари (събота), като ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:30 до 20:00 часа на мястото на "Земя на бунтовници". 

"Бог да ни е на помощ" за първи път се излъчва през 2015-а година в праймтайма на bTV от 21:30 часа, като бе прекъснат в началото на втори сезон. 

bTV Lady ще излъчи и премиерният втори сезон веднага след края на първи.

Главната героиня в италианския сериал - сестра Анджела - е силно религиозна монахиня, която се отличава с детективски умения и бурно минало, включително излежана присъда в затвор. Именно там тя е осъзнала, че съдбата й принадлежи на Бог. Марко Ферари има шанса да бъде най-младият и най-брилянтен детектив в Италия, докато една професионална грешка не му коства обещаващата кариера. Франко и сестра Анджела се озовават рамо до рамо в разследването на престъпление в Модена – красиво градче в провинцията, богато на история и тайни. На помощ се притичат три чаровни девойки, които живеят със сестра Анджела в манастира. Джулия е компютърен гений и майка на 9-годишната Сесилия. Точно преди 9 години е имала кратка, но страстна и силно емоционална връзка с Марко Ферари…

Маргарита е студент по анатомична патология, със силен интерес към трупове. Азура е жертва на модата, която, благодарение на чара си, има способността да се сдобива с полезна информация. В ролята на сестра Анджела е Елена София Ричи, позната на публиката от редица италиански филми и сериали. Тя е носителка на четири награди за най-добра поддържаща роля и три пъти е печелила италианската филмова награда Ciak d’Oro.

1 коментар:

  1. Идеално, ще го гледам, беше много забавен. Така и не разбрах защо го прекъснаха.

    ОтговорИзтриване

loading...