loading...

сряда, 25 януари 2017 г.

"Откраднат живот: Възмездието" стартира скоро по NOVA


Третият сезон на най-успешния български медицински сериал ще изненада зрителите с нови попълнения в каста и интригуващи сюжетни линии

Възмездието, саможертвата и необратимите последствия от миналото ще бъдат в основата на трети сезон на "Откраднат живот". Най-успешният сериал на медицинска тематика у нас, който спечели милиони зрители с въздействащи лични истории и автентични случаи, се завръща в ефира на NOVA под наслов "Възмездието". "На всекиму според заслуженото. Много неща се случиха през изминалите два сезона и сега е време да дойде моментът за изкупление – за едни то ще е свързано с опрощение, а за други с разрушаване на досегашния живот", разкрива екипът на Dream Team Films, в разгара на снимките на предстоящите епизоди. 

Новият трети сезон ще затвори завинаги някои истории и ще отвори нова страница, поставяйки начало на интригуващи сюжетни линии в успешната продукция. Продуцентите загатват за появата на нови герои и акценти на значими социални теми, което с времето се превърна в традиция за сериала.   

Какво ще донесе възмездието на лекарите в МБАЛ "Св. Кирил"? Кои герои ще се докоснат до желаното щастие и кои ще попаднат в забвение?

Зрителите ще разберат съвсем скоро в "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...