loading...

неделя, 5 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Ананди споделя тревогите си с доктор (06-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Пушкар се ядосва на Кундан, че е блъснал Камли и го предупреждава. Шивам изразява щастието си на Ананди, че Нимболи си е тръгнала, но баба Кало го кара да донесе вода на майка си. Междувременно Балка предупреждава Диса да не се меси в нейните задължения и иска да си тръгне с Нимболи. 

В същото време Камли е ранена, Пушкар се грижи за нея и я утешава. От друга страна, Нимболи пита Диса защо са се върнали в Джалра. Нимболи се обажда на баба Кало и казва, че й липсва, но Диса взема телефона и го изключва. 

От друга страна Камли се събужда до Пушкар след първата им брачна нощ и се разплаква. Диса я пита какъв е проблемът и после я успокоява като разбира. Мони Баба (Акирадж) приема даренията на хората, но си мисли, че приятелка на Балка го е разпознала. 

По-късно Нимболи звъни на Ананди и й казва, че й липсва, но разговорът им отново е прекъснат. Диса казва на Ананди, че Нимболи ще е готова, когато му дойде времето и затваря. Камли обещава да бъде щастлива, Пушкар й казва, че ще я прави такава. 

На други места Акирадж и помощникът му се радват, че са получили много пари от хората и планират да пият алкохол. В магазина за алкохол двама мъже почти разпознават Акирадж, който се усеща и казва на приятеля си да си тръгнат веднага. В същото време Ананди споделя тревогите си за Нимболи с доктор Анант, който мисли да проучи корена на проблема.

Източник: Малката Булка - Balika Vadhu

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...