loading...

неделя, 12 февруари 2017 г.

Тази седмица в "Не ме оставяй": Адриан и Паулина решават да се оженят (13-и - 17-и февруари)


Прочетете какво ще се случи тази седмица (13-17-и януари) в следващите епизоди на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Инес получава добри новини, тъй като Гонсало ще й даде развод и най-накрая ще може да се омъжи за Гастон.

Нетърпелива да излезне от психиатрията, Хулиета чака брат си, без да знае, че той е променил плановете си заради появата на Валентина. "Искам да стоиш далеч от дъщеря ми. Няма да я изложа на опасност или да я нараниш, както стори с мен и с Паулина".

Моника е решена да запише Рене във военно училище и той бяга от вкъщи. В търсене на лесни пари се захваща в механичния склад на Бени и краде парите от касата, затова този го удря брутално.

От своя страна, Дебора и Леонел празнуват страстно, че плановете им да забогатеят се получават перфектно. Не знаят обаче, че Гонсало и Нурия подозират за идилията им и са ги проследили до хотела. "Няма да стъпиш отново в дома на дъщеря ми. Искам Ви вън от живота ми", крещи Мурат.

Здравословното състояние на Рене е критично след бруталния побой от Бени. Моника отива в болницата, след като разбира за случилото се, както и Гонсало пътува за Лос Анджелис с Паулина. Не липсват спорове, припомняйки си смъртта на Елиса, но бившата двойка се разбира да забрави различията си за доброто на сина им.

В Пуерто Есперанса Леонел и Дебора се възползват от отсъствието на Мурат и си отмъщават за унижението. С фалшив подписан документ от бизнесмена се представят в кабинета на Франк Инигес, банковият му съветник, карайки го да повярва, че Гонсало е искал да трансферира всичките си пари от продажбата на хотела в Четумал в банкова сметка на Каймановите острови.

Валентина и Мау се наслаждават на пътуването си до Испания с Адриан и Триана. Тази, поразена от последните събития, слуша съветите на Ремедиос и взима драстично решение. "Няма да дойда с теб в Мексико. Знам, че сърцето ти не ми принадлежи. Връщам ти свободата ти, за да си щастлив с Паулина", казва Триана на Олмедо.

След няколко дни Рене се събужда от комата и изпада в криза като вижда Гонсало в стаята си. "Какво правиш тук? Не искам да те виждам. Върви си, мразя те!". Сякаш това е малко, олучава обаждане от Франк и разкрива, че е в банкрут, след кадо Дебора го е измамила и е внесла цялото му богатство в сметка на свое име на Кайманите. "Знаеш, че можеш да разчиташ на мен за всичко", казва Алфонсо на приятеля си.

Благодарение на децата си Паулина разбира, че Триана си е останала в Испания и изживява магическа среща с Адриан на плажа. "Обичам те. Никога не съм спирал да го правя", заявява той и тя му отвръща със страстна целувка. Развълнувани, решават да не чакат повече и да обединят живота си.

Гонсало посреща очарован новината и решава да заведе дъщеря си пред олтара, докато Нурия не понася да гледа сестра си щастлива и започва с интригите. Хулиета също разбира новината и е готова на всичко, за да попречи на сватбата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...