loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Прия издава на Прем и Сидхант къде се намира Викрант (14-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Сърпанч иска да убие Лийла, но Викрант му попречва, като дърпа пистолета от ръката му. Викрант се опитва да удари Роли, но Симар му попречва. Тя отвежда сестра си в стаята. 

Нов помощник се притичва на помощ на Роли и Симар - непозната жена от селото, която им казва, че се възхищава на куража им. Тя води двете сестри при другите жени от селото.

Сидхант отива да се срещне с Прия в един склад. Тя показва истинското си лице и след като взима парите от Сидхант, вика двама мъже и насочва пистолет към него. Прем и полицията предотвратяват трагедията. Прия издава на полицията къде се намира Викрант. 

Роли и Симар измислят нов план. Симар удря по главата един от пазачите. Викрант забелязва Роли, но не и Симар, чуди се къде е. Точно, когато Симар тръгва да отваря една врата, Викрант я спира и я предупреждава, че отвори ли вратата, всичко ще стане на пепел....

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...