loading...

вторник, 14 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Екадеши поръчва убийството на Амбика (15-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Партито на Юви започва. Той е шокиран да види Акаш сред гостите, защото Акаш единствен го е виждал след операцията и го познава като Юврадж Сингх Бундела, когато му е продал дяла си от къщата. Вишну е сервитьор на партито.

Нани се прибира и казва, че има добри новини. Рохини я пита дали Мукта не е бременна, а Нани ядосано отговаря: "Да пази Бог". Тя съобщава на всички, че Мукта и Вишну не са заедно. Дамини коментира, че това са лоши новини, а Нани ѝ се кара, че Муку заслужава много повече от това да живее в бедност с един несретник. Джоги я моли да престане. Нани му разказва как е видяла Мукта, Акаш и Митхи да отиват на тържество, а по-рано тя не е намерила Муку в дома на Вишну и той съвсем очевидно я е излъгал къде е внучка им.

Мукта вижда Вишну. Тя разбира, че е съкратен и го обвинява как е могъл да скрие нещо толкова важно от нея. Вишну я бута и се отдалечава. Митхи и Акаш се чудят защо Вишну е приел такава работа, след като е добре образован. Те се притесняват за Мукта. Джоги се опитва да позвъни на Мукта, но тя не отговаря. Той иска да се обади на Митхи, но Дивия му забранява. Митхи се чуди дали да покани Мукта и Вишну да живеят при тях, но двамата с Акаш решават, че Вишну няма да приеме. Той е болезнено горд и не би потърсил помощ от никого.

Мукта носи кафе на Вишну. Тя го пита отново защо е скрил нещо толкова важно от нея. Нали са съпрузи и са си обещали да бъдат заедно в радост и болка. Тя му напомня, че са си обещали още да не крият нищо един от друг. Вишну ѝ се извинява. Казва ѝ, че днес я е изложил пред Нани, Акаш и Митхи. Той не става за нищо и не я заслужава. Мукта го окуражава. Вишну ѝ се извинява отново и тя го моли да забравят всичко.

Екадеши поръчва убийството на Амбика. Юви се обажда късно на Мукта и ѝ благодари. Тя го моли за почивен ден, за да може да прекара известно време с Вишну.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...