loading...

вторник, 14 февруари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун поставя ултиматум на Дилара (15-и февруари)Прочетете какво ще се случи утре (15-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Севинч роптае, че трябва да се грижи за бабата. Азми ѝ се кара. Убеждава племенничката си да работи усърдно.

Емрах се интересува от Хазал. Иска да се срещне с нея. Севинч му казва, че момичето е с барабаниста, Емрах вижда двамата влюбени до студиото. Вади нож и дупчи гумите на колата на музиканта.

Дилара обяснява на Джансу, че не може да изостави децата си и да отиде при Харун.

Айше прави кекс и се оплаква на Лейля от лошата си съдба. Така психоложката се опитва да забрави Джихан.

Дилара отива при Харун. Охраната ѝ казва, че Харун и Махиде са излезли. Тя влиза, но не намира никой. Джансу моли майка си да се обадят на Джихан. Дилара не позволява. После отново звъни на Харун, но той си изключва телефона.

Харун и Махиде се радват на бебето. Двамата очакват да се появи бавачката. Махиде уверява племенника си, че се е погрижила за всичко.

Лейля и Айше също коментират снимката в интернет.

Джихан споделя своите притеснения с Йълдъръм. Той се притеснява как да обясни на Айше. Адвокатът се съмнява, че Дилара е поръчала снимката. 

Айше не може да преживее случилото се. Налива си едно питие. Изпива го и казва на Лейля, че й се плаче. Тя не иска да загуби Джихан.

Йълдъръм  кара приятеля си да се разведе. Джихан отговаря, че е взел решение за развод, но държи да говори първо с Дилара. 

Дилара казва на Джансу да се обади на баща й. Да му каже, че тя е провалила всичко. Джансу обещава на майка си, че ще запази тайната и двете ще открият бебето.

Махиде продължава да убеждава Харун, че е постъпил правилно. Но обвинява за това Дилара.

Барабанистът се обяснява в любов на Хазал. Тя отговаря на чувствата му. Мюге излиза с Дениз. Вижда, че колата на барабаниста е повредена. Двамата влюбени се възмущават, че им прекъсват идилята. Той казва, че няма пари в брой, за да поправи колата. Хазал му предлага да покрие разходите.

Емрах тайно прониква в имението. Забелязва, че един от прозорците е отворен и влиза в къщата. Влиза в стаята на Хазал, но нея я няма. Взима едно от бижутата на момичето. После го връща на мястото му. Пие вода от нейната чаша. Вдъхва аромата ѝ от нейните дрехи.

Бахтияр отива да пие чай с Емине. Помощницата търси Севинч. Влиза в стаята на Хазал. Емрах се крие. След като Емине си тръгва, той излиза от стаята, взимайки една от блузите на момичето. 

Дилара търси Харун в лятната му вила, но и там не открива никой, освен възрастно семейство, което държи ключовете на вилата. Дилара моли Джансу да се обади на баща си. Момичето го прави, но лъже Джихан, че са на разходка в квартала. Джнасу иска телефонния номер на Харун.

Джансу се обажда. Казва му, че е откраднал брат й. Моли Харун да върне детето, ако поне малко обича Дилара.

Бурхан  разпитва сина си за Джансу. Казва му,  че отново може да спечели любимата си. Дениз споделя, че много я обича, но се страхува да я погледне в очите.

Харун обмисля предложението на Джансу. Той се самосъжалява. Обвинява се, че е отделил една майка от детето й. Махиде отново го спира, обяснявай му, че Дилара трябва да докаже любовта си.

Енгин и Йозкан са доволни, че имат работа. Озан се обажда на Джансу. Моли я да му донесе няколко тениски. 

Озан споделя с Еге, че Джандан работи като сервитьорка.

Йозкан си наема дрехи. Облича се прилично и отива в имението.

Кериман води Хаджер в сервиза. Иска да пият чай с Енгин. Кериман започва да сватосва двамата. После Хаджер започва да разпитва монтьора. Енгин не иска да сяда с тях на масата, но Кериман го скастря.

Айше още се чуди как да преживее мъката. За нещастие викат по спешност Лейля в болницата.

Севинч се изненадва на посещението на Йозкан. Кани го вътре. Йозкан се извинява, но кани момичето да излязат заедно. Севинч се съгласява.

Айше се прибира. Вижда на входа букет цветя. Решава да го изхвърли, но после се отказва.

Йозкан се представя за богаташ и омайва девойката. Севинч го пита дали се е женил. Йозкан се задавя, но отговаря положително.

Айше отново се отдава на бокса, за да разпусне. На вратата се звъни. Тя отива да отвори. Джихан влиза. Пита я за цветята. Айше го обвинява, че я е излъгал банално, казвайки ѝ, че детото му е от друг мъж. Джихан се ядосва и си тръгва.

Дилара се обажда на Харун. Той ѝ поставя ултиматум. Дилара отказва. Махиде го моли да даде още един шанс на Дилара. Той първо отказва, но се замисля. После пише СМС, в който моли любимата си да вземе решение.

Озан търси Джандан в кафенето и разбира, че тя не е работила на заплата там. Младежът я посещава. Вдига скандал на адвокатката. Тя му отговаря, че всичко е истина, защото се е дадявал той да се влюби в нея и по този начин да съсипе Дилара. Озан не ѝ вярва, Джандан му показва документ за прекратяване на адвокатските ѝ права. Младежът ѝ казва, че я съжалява, защото тя е една нещастница и си тръгва.

Рахми и Бурхан си пийват заедно. Старецът показва на своя приятел снимки на внуците си. Споделя с Бурхан, че е разделил Джансу с нейния приятел...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...