loading...

сряда, 15 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Екадеши е арестувана (16-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Ратхор влиза в къщата на Чаухан и краде писмото от Малвика. На закуска Санкрант моли брат си да го придружи в офиса и да започне да му помага с нещо. Амбика му се присмива, че не би могъл да се справи с отговорностите си. Всички са изумени да чуят думите ѝ. Акаш подкрепя брат си и му казва, че ще се радва да работят заедно. Кара го бързо да си приготви багажа и да тръгват.

Нани влиза при Дамини и я моли двете да отидат в дома на Бундела и да видят Мукта. Дамини ѝ отговаря, че Муку не живее при Митхи. Нани се ядосва и казва, че е доживяла да види слугинчето да живее в палат, а наследничката на Тхакур и дъщеря на Ратхор – в бедност и мизерия.

Мукта тръгва за работа. Тя моли Вишну да не предприема нищо, без да го е обсъдил с нея. На вратата се звъни и пристигат Митхи, Акаш и Санкрант. Митхи предупреждава Мукта, че Юви хич не ѝ харесва. Мукта я успокоява, че е опознала добре шефа си и макар странен, е с добро сърце. Тя тръгва, защото закъснява.

Митхи приготвя чай, а Акаш предлага на Вишну да се присъедини към него и брат му в офиса. Вишну отказва, но добавя, че ако не му се отвори друга възможност за работа, ще му се обади. Акаш е доволен и на това. Митхи се кара на Вишну за постъпките му, а той се извинява на всички.

Мукта приключва работа и Юви я хвали, че е много старателна и работи много бързо. Той добавя, че е разбрал, че Вишну е безработен и предлага на Муку, съпругът ѝ да си изпрати автобиографията, защото в компанията има свободни места. Мукта е щастлива. Юви ѝ обещава, че ще се намери много добра позиция за него, защото Вишну е квалифициран служител. Тя си тръгва. Пред кабинета на шефа си забелязва служител от кетъринга на партито и се чуди какво прави тук, след като всички сметки са уредени...

Ратхор и Нани отиват в дома на Бундела. Ратхор носи подаръци за Амбика, но се отказва да ѝ даде. Нани се чуди какво става. Бандити се опитват да отвлекат Амбика, но идва полицията и ги арестува. Амбика предупреждава Екадеши да внимава, защото тя е полицейска дъщеря и няма нищо скрито от нея. Екадеши е арестувана. Тя се опасява, че Чаухан няма да я пощади.

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

1 коментар:

  1. А изтрела които дадоха за следващия епизод бе пише нищо в инфото нали се чу изтрел и писак

    ОтговорИзтриване

loading...