loading...

сряда, 1 февруари 2017 г.

"Откраднат живот: Възмездието" стартира на 20-и февруари по NOVA


Възмездието предвещава нови сблъсъци и съдбовни моменти за героите в предстоящия трети сезон.

"Често влагаме в думата "възмездие" негативен оттенък. Всъщност това е следствието от взетите решения. Дали те са били добри или лоши? Съдбата ще реши, а тя е главен герой в нашия сериал", заяви продуцентът Евтим Милошев пред камерата на "Здравей, България". Милошев допълни, че социалните теми и актуални лекарски случаи ще бъдат отново част от предстоящия трети сезон на успешната продукция като отражения на реални събития. 

"Откраднат живот" ще се завърне в ефира на NOVA на 20-и февруaри именно с "Възмездието", което ще бъде акцент на предстоящия сезон. Режисьорът на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас Павел Веснаков разказа, че предстоят гигантски сблъсъци за любимите герои, а съдбовни ситуации ще преобърнат живота на някои от тях.

"Ще разберем какво е възмездието, когато интересът продължава да се увеличава, а на нас ни става все по-трудно да се разделим с нашите зрители", така определиха "възмездието" актьорите Стоян Алексиев, Дария Симеонова и Емил Марков.

"Смятате ли, че най-близкият човек на д-р Генадиев ще го издаде, предавайки собствения си баща? Знам ли, може и да изненада всички нас", загатна Алексиев за развръзката между д-р Генадиев и д-р Василев. "Захариев свали само една маска, тепърва ще показва някои от многото други свои лица", заяви Емил Марков. Актьорът обеща нови истории и непредсказуеми моменти, които ще градят бъдещето на героите. 

Очаквайте "Откраднат живот: Възмездието" на 20-и февруари от 20:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...