loading...

вторник, 14 февруари 2017 г.

Започнаха записите на втория сезон на "Без гърди ДА има рай"


След добрите резултати на първия сезон на "Без гърди ДА има рай", общо втори със "Силикон за рая", този понеделник, 13 февруари, започнаха снимките на продължението на тази вълнуваща история. 


"Без гърди ДА има рай 2" ще предложи много изненади на зрителите с появата на герои, за които се смяташе, че няма да се върнат. "Искахме да създадем персонажи, които да са икони в теленовелата и го постигнахме с Дяволицата, Даниела, Доня Хилда и Каталина. Този втори сезон ще бъде още по-добър, защото ще се появят нови герои, ще има повече предизвикателства и безброй изненади", разкрива една от сценаристките. 

Този път ще вземат под внимание мненията на зрителите в социалните мрежи. "По този начин знаем какво мислят за героите, какво искат да видят и докъде трябва да ги заведем, за да продължим да покоряваме публиката".

Нов сезон, нови актьори. Към добре познатите Катерин Сиачоке, Фабиан Риос, Кармен Виялобос, Каролина Гайтан, Махида Иса, Джоана Фадул, Хуан Пабло Яно се присъединяват Роберто Манрике, Мишел Мантерола, Лило де ла Вега и Лаура Гарсия.

Появата на Каталина "Голямата", без съмнение, е една от най-големите изненади и почитателите с нетърпение чакат да разберат как ще се развие нейната история. Сценаристът Густаво Боливар нахъса феновете и им обеща доста емоционален сезон. "Обещавам Ви нов сезон, пълен с емоции. Ще се казва "Без гърди ДА има рай 2", но може да му казвате "отмъщението на Каталините срещу Дяволиците"". 

"Ще бъде битка между доброто и злото, но вече не между бедна и богата. В този сезон семейството на Каталина ще бъде също толкова влиятелно, както това на Джесика", издаде Кармен Виялобос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...