loading...

събота, 11 февруари 2017 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Атеш унижава Ефсун на годежа, а Бахар напуска семейството си


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Бедният Иляс получава инфаркт, заради проблемите на децата си. Ефсун успява да прокуди Бахар от града, но това само срива родния й баща. Всички се съмняват, че Едибе не е парализирана вече. Неджати казва на Сечил, че й е намерил работа и тя му се доверява. Бахар обвинява Атеш в ужасно отношение към близките й. Той се ядосва и се обажда на Ефсун, за да й каже, че е готов да се оженят. 

Неджати урежда Сечил на работа, на която й дават дори аванс. Канят Хасрет в имението за годежа. Сакине обвинява Нуран, че руши живота на Бахар. Иляс си намира работа на строеж и отказва да присъства на размяната на пръстени. Ефсун принуждава Мехмет да приеме семейството й в пристройката. Нуран принуждава мъжа си да отиде в имението. 

Годежът 
Хасрет подарява на Ефсун семейна ценност. Годежът не минава както се очаква. Атеш пристига и заявява пред всички, че никога няма да вземе една Атахан. Обвинява Нуран и Иляс, че заради тях страда Бахар. Казва, че винаги ще я обича. Иляс получава сърдечна криза. Нуран разказва на Бахар какво се е случило. Иляс е в критично състояние. Бахар порицава любимия. Състоянието на баща й по чудо се възстановява, но трябва да се пази. Бахар се сбогува с близките си. Ефсун й подарява колието на Хасрет. Сечил вика дружката си да я види. 

Ефсун ужасена се „запознава” с Неджати. Атеш намира Бахар на автогарата. Моли я за прошка. Ефсун опитва да вразуми Сечил. Иляс се кара с Нуран. Напуска я с намерение да се разведе. Някой отвлича Неджати. Нуран опитва да спре заварената си дъщеря, но е късно. Бахар е заминала. С помощта на Атеш настигат автобуса. Нуран моли момичето да се върне, защото баща й отказва да се лекува.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...