loading...

понеделник, 6 февруари 2017 г.

Лорена Меритано ще се подложи на нова операция


Това ще бъде седма хирургична намеса за актрисата, след като й откриха рак на гърдата.

Две години след последната химиотерапия срещу рака на гърдата, открит й през 2014, Лорена Меритано ще се подложи скоро на операция. Тази, за разлика от предишните, не е свързана със здравето й, а с естетическа намеса, за да приключи с реконструкцията на гърдите й, които бяха отстранени през 2014 (дясната) и през 2016 (лявата).

Миналата година й сложиха протеза на двете гърди, но на аржентинката й остава да се произведат зърната, както и ареола. "Зърната се правят с хирургия от собствената ми кожа. След това, след няколко месеца, се реконструира и ареолът", споделя Меритано. Незабравимата злодейка от "Трима братя, три сестри" мислеше да си направи този месец операцията, но заради работни ангажименти ще се наложи да я отложи малко. "Не знам кога ще я направя. Ако стане през февруари, добре, ако не - по-нататък. Слава Богу, не е свързана със здравето". 

Сред следващите й ангажименти е участието й във видеоклип на аржентински изпълнител, което я кара да се вълнува много, тъй като ще покаже историята й срещу рака. "Красива песен, написана от Мариана Бени за най-добрата й прителка, която има рак, вдъхнови се малко от нея, за да я създаде. На Мариана й хареса историята ми, затова тя ще пее, а аз ще я придружавам. Очевидно ще има картини от моята история". Скоро ще пътува и до Република Доминикана, за да се срещне и подкрепи пациенти и оцелели от рака. През март ще се премести в Мексико, за да проучи няколко предложения за работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...