loading...

сряда, 15 февруари 2017 г.

Скандалът с Бурак Йозчивит и иранската манекенка продължава


Мнения на пресата... 

Преди дни постът на иранската манекенка към Бурак Йозчивит е предизвикал редица въпроси сред турските журналисти. Истина ли е, че моделът е написала това на Бурак или е поредната криза на ревност у Фахрие... Какво мислят по този повод турските журналисти... 

Есин Овет: "Много смешен случай. Фахрие винаги има проблеми, Тя е ревнивка или пък капризничи. Мисля, че такива слухове влияят на нейната кариера. Моят приятелски съвет е колкото може по-скоро да изпере от себе си клеймото ревнивка. Тя е красива жена, но да я споменават като ревнивка и капризка не е хубаво." 

Ипек Дурал: "Когато прочетох новината, то веднага си помислих, че иранската манекенка просто се е сваляла на Бурак. Но не мисля, че са я поставили в "черния списък", само заради един коментар „красавец“. Когато прочетох нейния отговор си помислих "Тук нещо не е така", но нищо не се знае. Сигурно има много фенове в черния списък на Бурак." 

Обен Будак: "Мисля, че Бурак е актьор. За него да има подобни коментари е нормално. Но малко са преувеличили. Може би под влияние на Фахрие иранката е попаднала в черния списък. Фахрие атакува снимачната площадка на сериала, а защо ли да не си покаже ревността."

Кадир Каймакчъ: "Хората без дори да обичат някого, могат да му се възхищават. Нека и Бурак да сложи в черния си списък този, който е написал, че Фахрие е красива. И нека те да си пишат само един друг. Мисля, че в отношенията трябва да има доверие. Ако те продължат по този начин ще пропаднат." 

Решат Балчъолу: "Иранката се оказа по-смела от Бурак. Нека Бурак да отиде и падне на колене пред любимото си момиче и да каже "Аз направих това, но ти не го прави, мила!" 

Бюлент Ипек: "Бурак е такава личност, че сам може да направи така, че да говорят за него. Това е вид ПР. Вече започнах да си мисля, че Фахрие е много ревнива. С такова чувство, дори след тази постъпка, е заставила Бурак да сподели тяхна съвместна снимка, като досега не е позволявала такова нещо, боейки се от уроки."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...