loading...

вторник, 14 февруари 2017 г.

Любовта дойде при тях


На днешния специален ден, посветен на любовта, Ви показваме най-стабилните двойки и тяхната история.


Някои ще празнуват златни сватби, други платинени. Ето кои са те и как Купидон ги събра:

1. Делия Фиайо и Бернардо Паскуал 65 години
Сценаристката на едни от най-успешните сериали, сред които "Есмералда", "Касандра", "Кристал", "Тъмна орис", "Росалинда" и др., и режисорът се влюбват още щом се запознават, но и двамата са били женени, а тя е имала и дъщеря. Убедени, че са един за друг, се развеждат и сключват брак през 1952. Вече са над 90-годишни и са прабаба и прадядо.

2. Ерик дел Кастийо и Кейт Трийо 48 години
Запознават се на едно събиране и искрата пламва. "Казах й: "Искам да се оженя за теб"", спомня си Ерик, който бил разведен и имал едно дете. Женят се през 1969. "Любов, толерантност и възхищение", освен две дъщери, има в този брак, който се приближава до златна сватба.

3. Виктор Камара и Ивет Планчарт 40 години
На 18г. среща актрисата и я превръща в своя съпруга. "Тайната на една двойка е в това да се изслушват, разбират и уважават. Трябва да се търси спокойствието и хармонията у дома, това е истинското щастие", уверява Камара.

4. Саул Лисасо и Моника Виедма 34 години
Актьорът започва като модел. Тази професия го води в Испания, където се запознава с Моника. С нея споделя и работата си, и живота си. Женят се през 1983. Саул съветва двойките: "запазете романтика"

5. Артуро Пениче и Габи Ортис 34 години
След осеммесечна връзка двамата се женят през 1983. "Тя е велика жена. Брат й, който беше статист, ме покани да хапна у тях и ми я представи. Привлече ме веднага", споделя той. От миналата година, освен щастливи съпрузи, са дядо и баба благодарение на първородната си дъщеря. Брандън, другото им дете, все още не се е решил да направи тази стъпка.

6. Джули Рестифо и Хавиер Видал 33 години
Незабравимият Пио Ерес от "Джовисна" е бил учител на Джули в университета. Така започва историята им и така започва пиесата "Tal para cual", която той пише, а тя режисира. В нея осмиват възходите и паденията на всеки брак. Женят се през 1984.

7. Умберто Сурита и Кристиан Бах 31 години
Въпреки че се харесват, щом се запознават в "Соледад", едва 4г след това започват да излизат, тъй като по онова време и двамата са имали половинка. 31 години са щастливо женени. Според нея, тайната е в подкрепата и да правиш всичко, за да израсне другият".

8. Гай Екер и Естела Сайнс 27 години
Женени от 2000, тяхната връзка започва десет години по-рано, когато се засичат на записите на една реклама. Гай уверява, че са добър тандем. "Освен, че има безупречни ценности и че е добра майка, има нюх за бизнеса, затова е мой агент и съдружник".

9. Сесар Евора и Вивиан Домингес 26 години
"Щом я видях, разбрах, че искам да се оженя за нея. Тя е моя подкрепа, приятелка, другарка, любовница и най-добра критика". С тези думи Сесар описва жената, която среща през 1991 и заради която се развежда.

10. Биби Гайтан и Едуардо Капетийо 25 години
Стават гаджета през 1992, когато оглавяват "Танцувай с мен", и след две години стават мъж и жена. "За да имаш стабил брак, трябва да работиш всеки ден за това. Имали сме проблеми, но с любов, комуникация и пет деца всичко се оправя".

11. Мария Елена Дьоринг и Едуардо Ескобар 24 години
Не знаем дали защото той е архитект им е помогнало да изградят солиден брак, но това е факт. След двегодишна връзка на 10 март 1995 си казват "да". Пет години по-късно, идва и синът им. За Мария Елена "игрите и детайлите са необходими в една връзка".

12. Корайма Торес и Николас Монтеро 22 години
Заради него тя къса със схемата да не се влюбва в колега. През 1995 връзката, която имат в теленовелата "Мечти и огледала", преминава извън екрана. "Пламна искра", споделя тя. През януари 1996 се женят тайно и през ноември се ражда синът им Мануел. "Тази връзка е най-добрата инвестиция в живота ни".

13. Мигел Варони и Кати Сиачоке 20 години
Запознават се в "Хуаните" през 1997 и се влюбват. След две години, на 4 юли се женят и не са се разделяли. "Все още сме във фаза влюбване, така се поддържа желанието да се целуваме и глезим всеки ден".

14. Хорхе Као и Катя Регерос 18 години
Този кубинец на 73 години е благодарен много на Колумбия. Там триумфира професионално и лично, тъй като среща танцьорката Катя, на която се кълне във вечна любов през 1999. "Успя да ме опитоми, тя е прекрасна. Дава ми спокойствие, грижим се един за друг и обичаме детайлите".

15. Франсиско Гаторно и Белмарис Гонсалес 18 години
През 1999 в живота му се появява тази кубинска танцьорка, с която успява да забрави бившата си съпруга Синтия Клитбо. През 2003 се женят. "Аз съм мъж само за една жена, изневярата не е за мен", казва той. За 2 години се появяват двете им дъщери Исабела и Каролина.

16. Виктория Руфо и Омар Фаяд 17 години
Женят се през 2001, година след като се запознават случайно в един бар. След развода с Еухенио Дербес, актрисата открива в мексиканския политик идеалния партньор, от когото има близнаци. 

17. Хуан Солер и Маки 14 години
"Трябва да се държим добре, за да имаме продължителен брак", уверява Хуан, който бил женкар, докато не среща Маки в началото на 2003, а в края на годината се женят. "Не сме перфектната двойка, имаме си спорове", казва с усмивка на уста Маки.18. Джералдин Басан и Габриел Сото 10 години
Любовната история между Джералдин Басан и Габриел Сото започва през 2007. Те се запознават на снимките на "Под юздите на любовта" ("Bajo las riendas del amor"). Тяхното беше любов от пръв поглед. Превърнаха се в една от най-здравите двойки, скоро след това се роди дъщеря им Елиса Мари през 2009. За нещастие, през 2012 обявиха, че се разделят, но ще останат в добри отношения заради малката Елиса. Но събдата е решила друго. През лятото Габриел изживя неприятен здравословен инцидент, който можеше да му отнем живота. Именно тогава двамата осъзнаха колко много се обичат и решиха да си дадат втори шанс, а с него идва и второто дете. През 2016 Габриел и Джералдин сключват брак.

19. Едуардо Сантамарина и Майрин Виянуева 9 години
През 2008 Едуардо Сантамарина и Майрин Виянуева протагонизират "Аз обичам Хуан Керендон" ("Yo amo a Juan Querendón"). Макар Майрин да беше омъжена за Хорхе Поса, а Едуардо да не беше приключил тригодишната си връзка със Сусана Гонсалес, всички казваха, че между Едуардо и Майрин има нещо повече от химия в теленовелата. И бяха прави. Двойката се ожени през 2009. Макар да имат деца от предишни бракове, те имат и една обща дъщеря. 

20. Паола Рей и Хуан Карлос Варгас 9 години
Те се запознават преди девет години, когато протагонизират "Монтекристо" ("Montecristo"). Макар да не бе любов от пръв поглед, комуникацията и дългите разговори по време на снимките ги карат да разберат, че си допадат и че са един за друг. Така се влюбват. След като живеят три години заедно, те се женят, а през 2013 се роди и първородният им син Оливър.

21. Елисабет Алварес и Хорхе Салинас 6 години
"Гаджета сме, искам да потвърдя, че имам връзка с Елисабет Алварес. Много съм щастлив и очарован от тази връзка. Вече мога да го кажа публично, защото получих нейното "да'", така Хорхе Салинас обяви, че химията, която предаваха от екрана в "Огън в кръвта" ("Fuego en la Sangre") се пренесе и в реалния живот. Месеци наред той й се е обяснявал в любов, докато най-накрая тя го приеме. През октомври 2011 двамата се ожениха, а през 2015 се родиха близнаците им Максима и Леон.

22. Фабиан Риос и Юли Ферейра23. Давид Чокаро и Каролина Лаурсен


 24. Жаки Бракамонтес и Мартин Фуентес


25. Марица Родригес и Джошуа МинцИма други двойки, които не са женени, но също са от доста години заедно:

1. Скарлет Ортис и Юл Буркле


2. Елисабет Гутиерес и Уилям Леви


3. Кармен Виялобос и Себастиан Кайседо


4. Анжелик Бойер и Себастиан Рули


5. Ана Бренда и Иван Санчес 


6. Марджори де Соуса и Хулиан Хил 


7. Ариадне Диас и Маркус Орнела и още много други.


Да живее любовта!❤

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...