loading...

събота, 11 февруари 2017 г.

Мариана Торес с дебют за Телевиса


Итати Канторал също се връща в Телевиса, след като участва в телемунделата "Чема" с Маурисио Очман.


В последните две-три години станаха модерни биографичните сериали - кратки истории, които разказват живота на известни личности, изпитанията, през които са минали, за да стигнат там, където са. Тези бионовели се радват на голяма успех. Водещи компании като Телемундо, Телевиса, Каракол, РСН не спират да правят подобни продукции. "Селия" и "Хуан Габриел" (Телемундо), "Завинаги Хоан Себастиан" (Телевиса), "Памбеле" и "Богинята на вайенатото Патрисия Техеран" (РСН), "Джени Ривера" (Унивисион; Телемундо) са само част от биографичните сериали. 

Телевиса продължава и през тази година да създава истории на реални личности. Скоро започват записите на сериала за Силвия Пинял и Лупита Д'Алесио. Силвия Пинял е мексиканска актриса, икона в своята страна. Гледали сме я в "Желязната дама" с Лусеро и Фернандо Колунга. През 2013 се оттегли от професионалния живот и е щастлива, че ще разкажат живота й в сериал. Никол Вале ще играе Силвия Пинял като млада, Итати Канторал ще даде живот на дивата като зряла.

"Най-емоционалното е да видиш как един човек може да стигне толкова далеч с толкова трагедии, как се справя с болката, винаги е усмихната. Да си човек като Силвия Пинял, те учи на много неща", споделя Итати. Голямата Силвия е отворила не само вратите на дома си за продукцията, но и сърцето си.

Силвия Пинял

Лупита Д'Алесио е мексиканска певица и актриса. Мариана Торес ще я изиграе като млада, с което дебютира в Телевиса. Като по-зряла "Спящата лъвица", както й казват, ще бъде изиграна от Габриела Роел.

Лупита Д'Алесио

Телемундо също подготвя нов биосериал - "Пеперудата на квартала", посветен на загиналата в самолетна катастрофа мексиканска певица Джени Ривера. Този сериал има разрешение от семейството на певицата да се прави, докато поредицата на Унивисион, също за Джени Ривера, няма разрешение и сега компанията на Джени ще съди споменатата компания. В "Пеперудата на квартала" се знае само, че Габриел Порас ще играе бащата на певицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...