loading...

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

"Кварталът на богатите" стана феномен в Чили, започва в САЩ и в други държави


Турският "Кварталът на богатите" с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая се превърна в истински феномен в Чили, където се излъчва от месец април 2016-а година.

Драмата постави рекорден рейтинг за канала (над 21% рейтинг) и стана най-гледаният сериал за 2016-а в латиноамериканската страна. 

Преди няколко седмици канал Mega Chile реши да редуцира епизодите му до 1 на седмица, като по този начин ще го излъчва по-дълго време. Бурният фенски отзвук обаче тотално промени решението на директорите на телевизията и така сериалът продължи 5 пъти в седмицата. 

От няколко дни цял Чили говори за големия финал на хитовата тийн поредица, който ще бъде излъчен тази неделя (12-и февруари). Няколко от директорите на канала дори писаха в своите профили за него, което доказва колко успешно е преминал и в какъв феномен се е превърнал. 

Освен в Чили, поредицата за невъзможната любов на Яман и Мира започна и в още две държави - Аржентина (22:30 часа в праймтайма на националната телевизия) и Пуерто Рико (от 20:00 часа). 

"Кварталът на богатите" е и третият турски сериал, който започва в САЩ след "Милост" и "Незабравима". Стартът му е много скоро. 

Освен в САЩ, Аржентина, Чили и Пуерто Рико, "Кварталът на богатите" се излъчва и излъчи в още редица държави като Грузия, България, Гърция, Румъния, Пакистан, Хърватия, Унгария и Източна Европа и Арабският свят.

Предстои да бъде показан и в Колумбия...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...