loading...

сряда, 19 април 2017 г.

Сандра Ечеверия и Умберто Сурита отново заедно 10 години след "Марина"


В телемунделата "Марина" двамата се обичаха, докато в "Любимата на кентавъра 2" (La Querida del Centauro 2) ще са съперници.


"Любимата на кентавъра 2" бележи завръщането на мексиканката след 5-годишно отсъствие, време през което прави кино и други проекти, както се превърна в майка. Незабравимата протагонистка на "Клонинг" роди през септември 2015 син Андрес.

В "Любимата на кентавъра 2" Сандра се среща с Умберто Сурита, с когото преди 10 години работиха в успешната теленовела "Марина", излъчвана и у нас. Този път, за разлика от предишния, двамата са съперници, тъй като героите им се мразят до смърт... до такава степен, че Ана (Ечеверия) ще направи всичко възможно, за да убие Кентавъра (Сурита).

Ана иска да си отмъсти на Кентавъра, защото той е убил баща й. "Тя е жена, израснала с мъжка среда, сред насилие. Учила е във военно училище и умее да се защитава като мъж", издава за героинята си.

Защо трябва да гледаме новия сезон? "Защото сигурно ще се залепите пред екрана, както аз се залепих към сценария. Този сериал те раздвижва изцяло. Оставя те без дъх, с напрежение, разчувства те", уверява красавицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...