loading...

вторник, 11 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Озан разкрива, че Хазал е убийца (12-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан вижда обявата за издирване на баща му, пусната от Махиде. 

Озан подслушва телефона на Хазал и разговора ѝ с Махиде. Джихан също разбира, че дъщеря му е убийца.

Той веднага отива в имението. Отпраща Асу от стаята. Озан казва на Хазал, че знаят за убийството. Дилара е шокирана. Хазал мълчи. Озан отново казва, че тя е убила Йозгюр. Дилара продължава да не вярва. Озан  ѝ дава телефона със запис на последния телефонен разговор на Хазал и Махиде. Харун влиза и също е в шок от чутия телефонен разговор.

Хазал се оправдава. Казва, че не го е направила нарочно. Момичето разказва цялата история с Йозгюр. После споделя как се е запознала с Махиде и че лелята се е погрижила за всичко останало. След което е започнала да заплашва момичето. Дилара напуска стаята разстроена. Харун е изумен. Опитва се да успокои жена си. Дилара пренасочва гнева и мъката си към Махиде. Харун мълчи потресен.

Джихан предлага на Хазал да отидат в полицията. Тя не иска. Баща ѝ я убеждава, че трябва да си понесе наказанието, но ще се погрижи то да бъде минимално.

Дилара не дава момичето да се предаде. Моли Харун да вземе ножа от леля си. Той се ядосва и тръгва. Джихан е на мнение, че щом е виновна дъщеря му, трябва да си понесе наказанието.

Дениз все още скърби по майка си. Инджи се опитва да му каже, че полицаят много го е обичал.  Инджи се извинява, че е излъгала Дениз, но продължава да защитава Бурхан. Моли младежът да забрави миналото. Моли го да даде шанс на Бурхан.

Махиде се оплаква на Хатидже от Хазал. Харун звъни на леля си, но тя не му вдига телефона.

Асуман отново е подслушала разговора. Казва на Озан , че трябва да подкрепят Хазал.

Хазал е избягала от имението. Джихан се обажда на Йълдъръм. Дилара се притеснява за нея.
Хазал е взела една от колите. Когато Джихан ѝ звъни, тя си изхвърля телефона.

Джансу отива при братовчеда на майка си Йомер. Йозкан също пътува натам. Йомер разказва на Джансу, че баба ѝ също е била болна от Паркинсон. Момичето е потресено. Моли Йомер да не казва на никого за този разговор. 

Йозкан пристига на адреса. Пита роднините на Гюлсерен дали в семейството има генетична болест. Йомер казва, че бабата на Гюлсерен е имала някакво бъбречно заболяване. Йозкан се обажда на Джихан, че Джансу няма генетично заболяване. Джансу наблюдава от прозореца как Йозкан си тръгва. Благодари на старците, че са излъгали.

Джихан отива у Махиде. Пита я дали има изобщо съвест. Казва й, че омразата ѝ я е заслепила. Предупреждава я да стои далеч от Хазал. Махиде му отговаря, че омразата към него я държи жива. Иска й ножа. Махиде се оплаква, че Дилара е почернила живота на племенника й. Заплашва го, че по цели нощи няма да мигне, защото ще отнеме децата му.

Дилара звъни на Харун, но той не ѝ отговаря. Тя иска съпругът ѝ да вземе ножа. Асуман я успокоява.

Кериман си прави селфи с отрупаната с ястия маса в луксозно заведение. Инсценира, че сестра й е катастрофирала и си тръгва, но сервитьорът си иска парите.

Хатидже прави обяд на Енгин. Кериман ѝ се обажда. Иска от приятелката си 500 лири, за да плати сметката. Хаджер ѝ отказва. Следващият, на който звъни, е Йозкан. Иска от него 500 лири, за да плати сметката. Йозкан също я отрязва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...