loading...

сряда, 12 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Махиде изпраща ножа, с който е убит Йозгюр на Дилара (13-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Инджи пита Бурхан дали се е виждал със сина си. Бурхан й предлага да се премести при него.

Кериман се обажда на Бурхан да плати сметката. Той идва в заведението и поръчва отново.

Джансу се прибира вкъщи. Дениз го няма. Тя е купила кукла. Започва да се упражнява с нея, за да сменя пелените на бебето. Дениз също се връща и се качва при нея. Вижда я как се упражнява и реагира. Джансу превръща всичко в игра. Прегръща го и му казва, че трябва добре да се научи да сменя пелените на бебето.

Джихан разпитва прислугата как се е държала Хазал, когато е отсъствал.

Харун вдига всичките си хора на крак, за да открият момичето. Дилара получава пратка. Махиде ѝ се обажда, казвайки ѝ, че Харун няма смелост да поиска от леля си да се мъкне по участъци. Харун отваря пратката и вижда окървавения нож. Дилара го прегръща и му благодари за това.

Махиде обаче скрива в дома си истинския нож, с който е намушкан Йозгюр.

Харун отива в дома на леля си и търси ножа. Обръща стаята наопаки, но не може да го открие. Вдига скандал на леля си. Разбрал е, че ножът, получен от Дилара, не е истински. Пита я защо. Махиде е непреклонна в отмъщението си. Харун й казва, че е станала жалка с прогнилата си от омраза душа.

Дилара изхвърля получения нож в морето.

Йълдъръм открива, че има подаден сигнал в полицията за изчезването на Йозгюр, но няма труп или аутопсия. Джихан настоява Хазал да се предаде. Дилара се намесва, съобщавайки, че е унищожила единственото доказателство. Джихан е гневен от постъпката на бившата си жена. Казва, че двамата са виновни, но Хазал е извършила престъпление и трябва да си плати за това. Дилара се опитва да убеди Джихан да не я предават, защото и в момента изпитва угризения.

Озан открива колата на Хазал, но установява, че е наела друга кола.

Асуман разпитва сестра си дали са открили момичето. Дилара е съсипана. Джихан се е съгласил да не издаде дъщеря си в полицията. Асуман предупреждава да запазят всичко в тайна, за да не научи пресата. Тогава Хазал ще трябва да лежи в затвора. Дилара разкрива нечистите помисли на сестра си и ѝ заявява, че вече няма да ѝ плаща дълговете.

На Хазал ѝ свършва горивото посред нощ на пътя. Зарязва колата и тръгва пеш до близката бензиностанция. Взима телефона на продавача и звъни на Митхат.

Озан и Джихан разбират къде е наетата кола, но установяват, че автомобилът не е в движение.

Митхат отива при Хазал. Тя го прегръща. Той я настанява в дома си. Хазал не иска да му разкаже какво се е случило.Моли го да не съобщава на семейството ѝ.

Озан открива колата изоставена насред пътя. Митхат се обажда и съобщава на Озан, че Хазал е при него. Озан веднага тръгва натам, но се обажда на Джихан. Той звъни на Дилара, за да я успокои. Харун отново е ядосан, че не е успял да помогне на жена си. Асуман се възползва от неговия гняв.

Джихан и Озан отиват там. Виждат как Хазал сладко спи и си тръгват, молейки Митхат да се грижи за момичето.

На сутринта Митхат сервира кафе на любимата си. Отново я моли да му разкаже всичко. Тя не иска. Митхат убеждава момичето да се обади на Озан, за да успокои семейството си. Тя се обажда на Джихан. Баща й я моли добре да си помисли дали да се предаде на полицията.

Дилара отива при Джихан, за да вземат дъщеря си. Харун отново ревнува, а Асуман налива масло в огъня, намеквайки му, че жена му го пренебрегва, заради бившия си съпруг.

Енгин пита приятеля си какво се е случило с Кериман. Йозкан се шегува, че Енгин и Хатидже са се сближили и че скоро ще има сватба. Енгин се ядосва, отговаряйки му, че ако тази жена отново дойде в сервиза, няма да я пусне вътре. В това време Бурхан се обажда и вика Йозкан на разговор.

Дилара и Джихан прибират Хазал. Той е против дъщеря му да се върне в имението при Харун.

Асу казва на Харун, че има проблеми с плащането на кредитните карти. Тя му казва че Дилара е закрила всички кредитни карти. Харун предлага Асу да си открие сметка и да му прати номера, за да я захранва.

Джихан споделя с адвоката си, че не иска Хазал да остава в имението. Страхува се Махиде да не направи нещо лошо на момичето. Освен това се притеснява дали Дилара също не е в опасност в къщата.

Сема отива на работа във фирмата на Джихан.

Харун разказва какво се е случило в миналото с приятелството им с Джихан. Предупреждава момичето, че ако леля му предприеме нещо срещу нея, да му каже.

Асуман разказва на Джандан за Хазал, но бившата адвокатка има гост - нейният работодател. Той праща Асуман на работа в Конго и ЮАР. Тя отказва, но после разбира какво е заплащането като куриер  и се замисля...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...