loading...

неделя, 16 април 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Раджвир се нанася в имението на Барадвадж (17-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и април) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Раджвир разкрива пред Прем и Симар, че майка му Мано е вдовица. 

След разкритията на Мано, Нирмала ѝ удря шамар. 

Прем не иска да се прибира в имението, защото не знае какво да каже на семейството си. Симар го успокоява и му дава кураж, че всичко ще е наред. 

Прем се прибира и казва на баба си, че нищо не е успял да направи и имението е в ръцете на Раджвир. Нирамала му казва да не се обвинява. По-късно адвокатът на семейството ги известява, че трудно ще докажат измамата в съда.

Раджвир организира парти в имението на Барадвадж. Идват хората, които е поканил. Прем се опитва да ги спре, но Раджвир идва и нарежда на Сидхант да удари Прем. Роли успява да го спре, след като вади нож срещу брат си. Раджвир казва на хората си да сложат виното пред богинята. Нирмала започва да ги умолява да не го правят. Мано ѝ нарежда да ѝ падне в краката, ако иска да не го направят. Нирмата ѝ пада в краката и ѝ се примолва. 

Мая казва на всички, че трябва да напуснат имението, но Симар е твърдо решена да не го прави. Сестрата на Роли ги уверява, че ще се борят със зъби и нокти за своето.

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...