loading...

понеделник, 17 април 2017 г.

Утре в "Моята карма": Нани решава да отърве внучка си от безжизнената й връзка (18-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и април) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Тапася идва до Дамини и казва, че само тя може да подкрепи Митхи. Добавя, че в този труден момент, Акаш я е изоставил. Добавя, че трябва да бъде силна, защото внучка й се нуждае от нея. Мукта се присъединава към тях и казва, че иска да се срещне с Митхи. Нани иска от внучка си да се спре и да си почива. Тя също е бременна и след случилото се с Митхи, иска да загуби и своето бебе ли. Тапася я спира. Дамини и Мукта тръгват за дома на Митхи.

Останали сами, Нани казва на Тапу, че трябва да са реалисти. Докторът е казал, че няма никакъв шанс Вишну да се оправи. Когато Мукта роди за кой ще се грижи – за безжизнения си съпруг или за бебето си. Тапася й забранява да казва подобно нещо пред Мукта или пред Ратхор. Нани си мърмори, че знае най-добре как да направи живота на внучка си по-щастлив.
Акаш се прибира и намира Митхи да спи на стола. Той маха книгата й и тя се събужда. Акаш просто се отдалечава. Митхи отново му се извинява. Казва му, че разбира, че й е много ядосан, но тя не е виновна. Добавя, че иска да си поговорят, защото неговото мълчание я убива. Митхи вижда рана на ръката му и го пита къде е бил, какво е правил. Акаш студено й отговаря, че е оставил работата си недовършена. Митхи го умолява да остане с нея. Добавя, че има нужда от него. Акаш отмества ръката й. Казва й, че има нужда да бъде сам. Когато е готов, ще се върне вкъщи. Съветва я да се грижи за себе си и да си пие лекарствата. Акаш излиза и оставя Митхи сама.

Мукта и Дамини пристигат. Акаш им отваря, но не отговаря нищо на Муку. Иска благословия от Дамини и тръгва. В стаята на Митхи, Дамини ги утешава, че лошото скоро ще свърши. Когато Митхи и Муку остават сами, те си говорят. Митхи се обвинява, че ако си е стояла вкъщи, може би бебето й е щяло да бъде живо. Муку се кани да тръгва към Вишну и Митхи й обещава да дойде да го види някой ден. Но тя решава, че първо ще си поговори с някой друг. Митхи отива в затвора. Тя казва на Юви, че е израснала с мисълта, че има един брат – Канха. Вече порастнала е разбрала, че има още един. Тя споделя, че се е вълнувала да се запознаят, да прекарват време заедно. Купила му е рагхи. Рагхи, което никога няма да бъде завързано. Митхи му казва, че е убил бебето й и хвърля гривничките по него. Тя казва, че от днес нататък няма да купи нито една рагхи. Двамата имат кръвна връзка, но от този миг слага край на отношенията им. Тя започва ритуал. Митхи казва на Юви, че от този ден брат й е мъртъв за нея. Юви й хваща ръцете и й казва, че никога не я е смятал за сестра, така че изобщо не му пука какво прави или какво мисли. Митхи се освобождава и му удря шамар. Казва му да благодари на Бог, че е зад решетките, защото би го убила. 

На сутринта Митхи се събужда и вижда Акаш до себе си. Тя гледа календара и си спомня, че днес е годишнината от сватбата и. Припомня си брачната им нощ. Акаш се буди и става, без да каже нещо. Мукта звъни на Митхи и й честити повода. Митхи я лъже, че Акаш е станал рано и вече й е приготвил чай...Акаш слуша от страни.... Митхи казва на Мукта, че тази година няма да празнуват. Акаш има важна среща и ще закъснее. Може би друг път... Мукта се чувства неловко и прекратява разгорова. Моли Митхи да се грижи за себе си. Тя пък трие сълзите си, така че Акаш да не я види.. Мукта си казва, че отношенията между Акаш и Митхи никак не са добри и за всичко е виновна тя. Добавя, че ако Вишну беше до нея, заедно щяха да измислят нещо, но сега трябва да се справи сама. Повтаря си, че трябва да бъде силна...

Митхи получава подарък. Тя го отваря и вижда рамка за снимки, където са тя, Акаш и празно място за детето им. Тя докосва надписа, а Акаш си тръгва, без да каже и дума. Мукта споделя с баща си своите тревоги. Заедно с Тапася решават да направят парти изненада за Митхи и Акаш в хотела. Развълнуваната Мукта добавя, че отива да каже на Вишну, който ще одобри. Тапася се притеснява за дъщеря си. Защо Мукта отказва да приеме реалността. Ратху я успокоява като й отговаря да има вяра в любовта. Това й дава надежда. А надеждата я крепи. Тапася му напомня, че лекарите не дават никакъв шанс и са се отказали. Мукта е бременна и се нуждае от почивка. Нани ги слуша и решава да отърве внучка си от безжизнената й връзка. Нани влиза в стаята на Мукта и й подава да подпише едни документи. Тя й обяснява, че й трябват за банката. Мукта подписва, без да ги прочете...

Мукта влиза при Вишну и му разказва, че днес ще празнуват годишнината на Митхи и Акаш. Вади часовници и слага един на Вишну и един за нея. Казва му, че това е подаръкът й за него. Тези часовници работят, докато имат пулс и сърцата им бият. Муку добавя, че Вишну ще се оправи и двамата ще живеят и умрат заедно. Неговото сърце няма да спре и той няма да я остави сама. Ратхор говори с Акаш. Казва му, че Митхи се нуждае от него и двамата заедно по-лесно ше се справят с болката. Акаш му отговаря, че Митхи му е съпруга и ще остане завинаги такава. Той добавя, че се нуждае от време. Мукта убеждава Митхи, но тя й отговаря, че Акаш никога няма да й прости. Пропастта между тях е огромна.

Ратхор моли Акаш да си помисли. Да даде шанс на Митхи..Той му припомня как е спасявал Митхи, как се е борил за нея, какво е преживял, докато си я е върнал. Пита го дали това е същия Акаш, който толкова много обича Митхи... Мукта казва на Митхи, че любовта им е преминала през много изпитания. Това е едно от тях.  Акаш си спомня и отговаря на Ратху, че пред него стои същият Акаш. Добавя, че ще направи всичко за Митхи и днес ще бъде много специален ден за нея. Митхи също приема да дойде на тържеството. Ратхор казва на Акаш, че съпругата му ще го чака в 20,00 часа в хотела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...