loading...

понеделник, 17 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джандан убива насилника на Асу (18-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Йозкан е в затвора. Кериман, Енгин и Джан му идват на посещение.

Селма е на работното си място. Поставя снимка на съпруга си на бюрото. Харун разпознава съпругата на бившия си съдружник. Селма го пита защо я е взел на работа. Той я кара да работи като секретарка, да отговаря на обажданията. Джихан й се обажда. Тя му отговаря, но Харун подслушва разговора им. Джихан се ядосва на избора й. Заплашва я, че ще съжалява.

Асуман се среща случайно с Джандан. Асу вдига скандал на бившата адвокатка. Казва й, че е зъл човек, защото я е продала на работодателя й. Джандан се заклева, че не знае нищо. Прави заключението, че Халил е навредил на Асу. Сестрата на Дилара разкарва приятелката си.

Махиде подслушва телефона на Дилара и прекъсва разговорите й.  

Дилара се свързва с бившия си съпруг и благодари на Джихан за грижите, които полага за децата им.

Дениз отказва да заведе Джансу на закуска с Инджи, защото лекарят от Америка пристига. Момичето не иска да ходи на преглед. Дениз ѝ вдига скандал. Казва й, че иска да живее с нея. Джансу също си има своите притеснения за бебето и за близките си. Заявява, че ще роди детето и ще го отгледа.

Бурхан си мисли, че синът му ще му прости. 

Джихан се среща след работа със Сема, Тя му разказва, че разговорите им се подслушват. Йълдъръм идва и веднага се прехласва по красивата дама. Джихан ги запознава.

Дилара казва на Харун, че телефонът й е повреден. Той препоръчва на жена си, да си хвърли телефона и да си купи друг. 

Асу се държи особено със сестра си и зет си. 

Харун казва на жена си, че я ревнува от всички и най-вече от Джихан. Разрешава на Дилара да се чува с бившия си съпруг и понякога да се виждат само заради децата. Харун се извинява на жена си за острите реакции срещу своя съперник. Предлага на Дилара да се сдобрят.

Селма запознава Джихан и адвоката му с пътя на парите на Харун. Неговата фирма пере пари на балканската мафия. А съдружник в една от фирмите от холдинга на Харун е Хазал.

Джандан дава диамантите на своя работодател. Той я обижда и Джандан му удря един шамар. Тогава Халил започва да я бие. Политайки, Джандан взима един нож и наръгва насилника. Той пада на земята мъртъв. Веднага се обажда на Асу и й казва, че е убила Халил.

Сестрата на Дилара отива в дома на Халил. Джандан е ужасена. Асуман пита приятелката си какво е станало и започва да почиства следите. Двете се убеждават, че никой не ги е видял и търсят камери.  Асуман започва да бърше евентуалните следи. После взима приятелката си и двете напускат помещението.

Джндан изпада в шок. Асу се грижи за нея.

Полицията прави проверка на склада на Бурхан. Претърсват навсякъде, но не откриват нищо нелегално. Бурхан им дава фактурите за стоката в склада. Полицаите си тръгват. 

Дилара получава телефона си и разбира, че има инсталирана програма за подслушване. Тя се съмнява, че Харун е направил нещо.

Бурхан разбира, че Дениз е стрелял по Ведат. Дениз отрича. Баща му му казва да стои далеч от Йозкан, защото е глупак. Дениз заявява, че Йозкан му е толкова баща, колкото Бурхан.

Асуман излъгва Джандан и прибира бижутата на Халил.

Дилара се държи студено с Харун. Пита го дали той е инсталирал програмата за подслушване на телефона. Харун е изненадан от поведението на жена си. Двамата се карат. Хазал се прибира в имението и чува скандала между двамата. Дилара иска да си вземе детето и да си тръгне. Хазал се намесва като казва, че Махиде я е накарала да занесе телефона и да се инсталира програмата. Дилара гони дъщеря си от имението.

Хазал излиза разплакана през задната врата. Митхат прегръща любимата си и я успокоява.

Бурхан посещава Кериман. Предлага й своята помощ. Кериман го кани в дома си. Бурхан обещава да наеме адвокат, но жената отговаря, че Джихан вече се е погрижил. Споделя с човека, че всички си мълчат и не й дават информация за брат й...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...