loading...

вторник, 18 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Арестуват Хазал за убийство, Джансу отива в болницата, за да направи аборт (19-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дениз споделя с Джихан, че Бурхан се е измъкнал от полицията.

Следва нова акция в друг склад на Бурхан, полицията открива контрабандната стока. Бурхан бяга с едно такси. Един от работниците гостува на Дениз и Джихан. Комисарят се обажда, че акцията е успешна, но бизнесменът е избягал.

Дилара разказва на Джихан за подслушването на телефона ѝ, на път за дома на Махиде. Води с нея детето си. Казва на Махиде, че вижда внука си за последно. Лелята на Харун припада.

Дениз увещава Джансу да отидат на преглед. Тя се страхува. Дилара отива в дома на Дениз заедно с Алаз. Момичето настоява да не ходят на преглед. Дилара я успокоява, че бебето няма да пострада.

Цялото семейство се събира за подкрепа на Джансу. Американският професор преглежда момичето. След прегледа той поставя страшната диагноза - болест на Паркинсон.

Джансу е в шок. Заключва се в стаята си. Дори Дениз не може да се справи с нея.

Махиде иска вече мир, заради Алаз. Решила е да се предаде на полицията, заради смъртта на невинното дете.

Харун решава да изкарат свидетелство за невменяемост на леля си.

Семейството настоява Джансу да направи аборт. Тя не иска да се лекува, за да запази детето си.

Кериман споделя с Хаджер, че Джихан е пратил пари, за да покрият належащите разходи. Йозкан се обажда по телефона на сестра си. Иска да чуе сина си. 

Все пак Джансу се решава да отиде на принудителен аборт. Цялото семейство е до нея, включително и Хазал. В последния момент, Джансу бяга от операционната зала. Джихан и Дилара я хващат пред болницата.

Махиде дава интервю пред пресата. В това време идва екип от една психиатрична клиника и я отвеждат. Харун е успял да спечели делото за невменяемост. Лелята се обажда на Чаатай, за да предаде ножа от убийството на Йозгюр в полицията.

Настаняват Махиде в дом за възрастни хора със специални грижи. Харун ѝ казва, че не е имал друга възможност. Чаатай предава ножа в полицията.

В Интернет излиза статия за убийството на Халил. Озан казва на Дилара, че този човек е бил с леля му. Дилара е изненадана, че сестра ѝ се занимава с такива хора. Джнандан също е притеснена от статията за това убийство.

Кериман открива Рахми пред входа на блока си. Той е станал клошар.

Полицията идва във фирмата и арестува Хазал за убийството на Йозгюр...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...