loading...

петък, 21 април 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Ойкю решава да даде шанс на любовта си с Аяз, а Шейма напуска дома си и заживява при Мете (22-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и април) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Ойкю припада, когато Аяз я целува. Той я отвежда в спешна помощ. Бащата на Шейма упреква Мете, че не е изпратил родителите си да искат ръката на дъщеря му. Мете, обиден, си тръгва. Шейма е заплашена от баща си, че ще я прогони, ако последва Мете. Шейма казва на Мете, че е напуснала дома си. Той я кани да живеят заедно. Шейма открива в телефона на Мете запис от срещата ѝ с Ръза.

Бурджу съветва Ойкю да подложи Аяз на изпитания. Йонем представя Бюлент пред колегите си. Мерал си търси работа като шивачка, но не успява да си намери. Започва работа като помощничка в кухня, тайно от Ойкю и Джем. Аяз извежда Ойкю на романтична вечеря. Той иска от Ойкю да изяснят отношенията помежду им. Тя не му дава желания отговор и си тръгва.

Аяз признава пред Мете чувствата си към Ойкю. Бурджу съветва Ойкю да даде шанс на Аяз, а Шейма я съветва да не се занимава с него. Ойкю решава да послуша сърцето си и даде положителен отговор на Аяз. Ойкю посещава Аяз, но той има гости, които е поканил на тържество. Той не я кани да влезне и тя си тръгва наранена. Бурджу предупреждава Шейма да не влиза в стаята на покойната ѝ майка. Но въпреки всичко Шейма влиза и пробва бижутата на покойницата. Бурджу я вижда.

Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...