loading...

събота, 22 април 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Мете разбира, че Шейма не се ползва с добро име и я изоставя, Емре се кани да се обясни на Борджу (23-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и април) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Мете решава с Шейма да се пренесат в нов дом. Бизнесменът Еврен настоява Ойкю и Аяз да станат лица на неговата благотворителна кампания. Йонем принуждава Аяз и Ойкю да се появат на детски празник, организиран от Еврен. Борджу предлага на Емре финансова помощ, след като разбира, че е загубил работата си. Мете и Шейма разглеждат жилища. Той тайно от нея купува жилището, което й е харесало, за да я изненада.

Шейма среща своя стара позната в едно заведение, където вечерят с Мете. Тя й го представя като свой годеник. Мете разбира от собственика на заведението, че Шейма не се ползва с добро име. Изплашен, Мете си тръгва, за да не научи нещо лошо за годеницата си. Борджу организира Аяз и Ойкю да се срещнат. Аяз й казва, че се измъчва и предлага повече да не се срещат.

Ойкю не успява отново да разкрие чувствата си към него. Мете отвежда Шейма в жилището, което е купил. Казва й, че не може да се примири с миналото й и я изоставя. Бюлент моли Йонем да назначи Мерал във фирмата си. Емре се кани да признае чувствата си на Борджу. Той я кани на специална вечеря..

1 коментар:

  1. Много лиготия в тоз сериал!Сценаристите яко са се оляли!Ойкю и Аяз се държат като малки деца,та чак до олигофрения!То не беше да продават на пазар,да го води при някакви лелки,да нощуват на плажа,вечеря на покрив с някакви странни подаръци...Много досадно!И ония дето уж ще си "правят" бебе,пък той се тъпче като невидял в леглото и дава акъли как се прави пълнеж за палачинки...пфффффффффффффффф

    ОтговорИзтриване

loading...