loading...

неделя, 23 април 2017 г.

В следващия епизод на "Италианската булка": Някой влиза в стаята на Фиорела вечерта и й казва, че Педро не я иска в къщата (24-и април)


Прочетете какво ще се случи в епизод 14 (24-и април) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Семейство Анхелес крои планове как да изгонят Фиорела и сестра й от дома им. 

Педро и Фиорела мислят един за друг, но Педро си забранява да изпитва нещо към, защото трябва да се съсредоточи върху работата си. 

Хулиета се чувства унижена от поведението на мъжа си. Той я пита защо мрази Италия и всичко свързано с тази страна.

Доня Елоиса харесва много вечерята и научава от Хоакина, че Фиорела се е намесила в приготовленията й, за което я хвали пред всички.

Роксана, Соня и Федерика обсъждат италианките и първата споделя желанието си да си отмъсти на болнавата за номера, който й спретна. В другата стая доня Елоиса споделя на Педро, че умее да вижда добрите хора и Фиорела несъмнено има голямо сърце, но ще страда много в този дом.

Някой влиза в стаята на Фиорела вечерта и й казва, че Педро не я иска в къщата и да си ходи. На следващия ден Фиорела пита Педро защо иска да си ходи и праща друг да й го каже. Той отрича да го е правил.

Бенито иска няколко почивни дни от Виторио, за да види свои роднини, но всъщност иска да потърси италианката. 

Семейство Анхелес искат чрез Фиорела да разберат каква е тайната на Педро. Освалдо е убеден, че двете сестри ще си тръгнат, но се появява Педро и ги предупреждава да не правят нищо на Фиорела и сестра й иначе ще си имат работа с него.

Джана иска да поязди и Фиорела й казва да си вземе лекарството и да се върне преди да се стъмни. Федерика ги чува и след това изважда лекарството от чантата й.

1 коментар:

  1. Здравейте....Искам да ви попитам защо епизодите на сериала Италианската булка не съвпадат с тези по бтв.....Аз понеже ги гледам в 1 сайт там са качени до 18 епизода а по бтв днес дават 14 епизод?

    ОтговорИзтриване

loading...