loading...

неделя, 23 април 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи напуска Акаш и заминава (24-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и април) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи говори с Екадеши. Павитра и Гомти отиват при тях, но Екадеши ги гони. Тя обижда Митхи. Митхи си спомня как Акаш е вървял по жарта. Екадеши казва на Митхи, че е бездетна.

Нани е при Мукта. Докато говорят Муку усеща, че бебето рита и си мисли, че Митхи никога няма да усети тази радост. Митхи се опитва да обясни на свекърва си, но тя ѝ казва, че не може да мисли само за себе си, а трябва да помисли и за щастието на Акаш. Митхи се разплаква и отива в стаята си.

Вече е вечер, а Митхи още мисли за думите на свекърва си. Митхи отива при богинята в стаята си и я моли да ѝ покаже правилния път. Акаш отива при нея и и се извинява за поведението си и си лягат. Акаш тръгва за работа, но Екадеши го спира и му оправя яката, а Митхи ги гледа. Започва да си мисли ,че Акаш ще е добре и без нея.

Сестрите обсъждат Митхи. Митхи говори с баба си и ѝ казва, че иска да замине. Дамини и Митхи искат благословията на богинята. И се прегръщат. Митхи оставя диск за Акаш. На шкафчето оставя ключовете за къщата. Гледа гривната, която Акаш ѝ подарил за рождения ден и също я оставя. Разплакана, излиза от стаята. На вратата си спомня моменти с Акаш. Отива в кухнята при Каджри и ѝ казва да се грижи за Акаш и се сбогува с нея. Но Каджри не разбира намека ѝ. Митхи си взима куфара и излиза.

Митхи отива при Дамини на спирката. Павитра и Гомти слушат записа на Митхи и са шокирани. Екадеши също слуша и казва, че Акаш не бива да го чува. Митхи обяснява на Дамини, че заминават завинаги. Дамини е шокирана и я моли да помисли още веднъж. Акаш се прибира сам от работа и обяснява, че Санкрант ще се забави. Акаш отива в стаята и търси Митхи.

Мукта говори с Митхи и я пита къде е, но Митхи я лъже и затваря. Акаш мисли за Митхи. Митхи звъни на Акаш, но той не вдига. Дамини му звъни от нейния телефон и говорят. Той казва, че не го интересува какво прави Митхи. Дамини дава телефона на Митхи. Акаш чува гласа ѝ и се разплаква.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...