loading...

понеделник, 24 април 2017 г.

В предпоследния епизод на "Трите лица на Ана": Настъпва деня на сватбата на Ана Лаура и Рамиро (25-и април)


Прочетете какво ще се случи в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.


Иняки решава да предаде Ана Летисия, както тя е направила. Той разкрива пред Мариано, че племенницата му е убила Дженифър, освен това му показва записа, в който се обвинява, че е влюбена в него.

Ана Летисия притежава ключа, за да се спаси след всичко, което са ѝ причинили. Синът, който е родила от Марсело, се завръща в живота ѝ.

Не е нужно любовта да е идеална, само да е истинска. Ана Лусия показва уважението, което винаги е изпитвала към жената, която я е отгледала – Соледад. Дълбоко в душата си, тя ѝ прощава. Соледад открива спокойствието, от което винаги се е нуждаела и приема да излежи присъдата си в затвора.

...

Настъпва деня на сватбата на Ана Лаура и Рамиро. Всички в пансиона се подготвят за церемонията. Хулиета най-накрая е спечелила любовта на по-малкия си син Хавиер, който я спасява от улицата и я прибира да живее с него в пансиона, в който Ремедиос я посреща с отворени обятия.

Марсело има син. А това е идеалното оръжие в ръцете на Факундо. Той заплашва сина си, че ще нарани малкия, ако не прави това, което иска той.

Ана Лусия не устоява на любовта, която изпитва семейството ѝ към нея и решава да се събере с хората, които я обичат и които тя обича.

Източник: Теленовела-БГ

1 коментар:

  1. Най после утре е финала на този сериал Новият Льжовно сърце ще е много як

    ОтговорИзтриване

loading...