loading...

понеделник, 24 април 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи попада във влак-камикадзе, а Акаш тръгва след нея, но е арестуван (25-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и април) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Разтревожената Мукта споделя с близките си, че Дамини и Митхи са заминали. Всички са учудени как така ще си тръгнат, без да кажат и дума. Муку казва, че е звъняла на Митхи много пъти, но тя не ѝ е отговорила на нито едно обаждане. Ратхор се чуди какви ли проблеми могат да имат Акаш и Митхи. Кахна идва при останалите и съобщава, че стаята на баба му е празна. Нани не може да повярва. Пита Мукта дали Митхи не ѝ е споделяла нещо. Джоги се кара с бабата, че никога не може да прояви тактичност. Нани се оправдава, че никой не си тръгва просто така, оставяйки семейството си в неведение. Джоги я моли да спре, защото Мукта и без това е много притеснена. Добавя, че с празните си приказки вреди на всички.

Акаш влиза в дома на Тхакурови и през сълзи казва, че никъде не може да намери Митхи и Дамини. Джоги го успокоява, че нещата ще се оправят. Акаш моли Ратху да му помогне и разпитва Мукта в кой автобус ги е видяла. Митхи не успява да сдържи сълзите си и Дамини я утешава. Автобусът спира за почивка. Пътниците слизат да хапнат нещо. Митхи си припомня как и те с Акаш са яли заедно на такова място. Дамини я моли да бъде силна. Добавя, че ще трябва да понесе много болка. Митхи ѝ отговаря, че за нея това няма значение. Единственото, което иска е Акаш да е щастлив. Тя продължава, че Екадеши е права. Акаш не иска само Митхи, Акаш иска пълноценно семейство с много деца. Сигурно ще страда, но ще я забрави. Митхи казва на баба си, че някой ден Акаш ще се ожени отново и новата му съпруга ще успее да сбъдне мечтите му. Дамини не е толкова сигурна. Тя казва, че не винаги се случва това, което желаем. Съдбата на хората е предначертана и само бъдещето ще покаже, как ще се подреди животът им.

Тапася стои пред портрета на Ичха. Пита приятелката си какво се случва със семейството им. Мукта чака бебе, но Вишну е в кома. Дамини и Митхи са ги напуснали, без да кажат нищо. Защо над дома им тегне мрак и вече няма надежда. Мукта прегръща майка си. Двете се чудят какъв ли проблем има между Митхи и Акаш, че Митхи се е отказала от всичко и е заминала. Санкрант отново пита майка си какво е казала на Митхи. Екадеши отрича. Сестрите ѝ пригласят, че Митхи е разглезено градско момиченце, на което ѝ липсва всякакво възпитание. Санкрант се ядосва. Той казва на Екадеши, че е съсипала живота му. Пита я защо не пощади поне брат му и не му позволи поне той да бъде щастлив. Екадеши се оправдава с Амбика. Откъде да знае, че е такава змия. Санкрант е сигурен, че Акаш ще доведе Митхи, а сестрите, казват, че ако това се случи снахичката никога няма да прости на свекърва си.

Ратху и Акаш отиват на автогарата и питат за Митхи. Разбират, че е купила два билета за Джаму. Тапася и Мукта пристигат в дома на Бундела и искат отговори от Екадеши. Тя сърдито им отговаря, че случилото се е шок и за нея. Двете с Митхи са се разбирали чудесно и всички проблеми от миналото са отдавна забравени. Тапу ѝ казва, че Митхи не е луда да си тръгне просто така, без причина. Екадеши я контрира с факта, че и Дамини е напуснала без причина. Тапася я моли да я държи в течение, ако разбере нещо.

Акаш и Ратхор пристигат на ресторантчето, където е спрял автобусът. Те разпитват за Митхи и показват снимка на телефона си. Едно момче им отговаря, че е била тук, но се е качила в някакво такси. Те пристигат в полицейското управление и Акаш се ядосва страшно много, че полицаите не вършат нищо. Един от тях му отговаря, че жена му го е напуснала, какво иска. Акаш го удря. Докато Ратхор се намеси и успокои нещата, Акаш и полицаите се посбиват. В крайна сметка Акаш е арестуван.

Митхи и Дамини са на гарата и Митхи се кани да влезе във влака. Дамини се спира. Тя моли внучка си да помисли още веднъж. Повтаря грешката на майка си. Ичха също си е тръгнала преди толкова много години, но е разбрала, че не е лесно да забравиш някой и просто да продължиш напред. Продължава, че ще отидат далеч, но пита Митхи дали ще забрави Акаш? Дали всяка мисъл няма да бъде за него, дали ден и нощ няма да копнее да го прегърне. Митхи я моли да не проявява слабост. Добавя, че няма път назад.

Санкрант уведомява майка си, че брат му е в затвора. Екадеши се чуди какво се е случило. Санкрант я упреква, че без Митхи нищо добро не очаква Акаш. Митхи и Дамини влизат във вагона. Те се готвят да седнат, когато виждат един сак на земята. Брадат мъж доста грубо им казва да изчакат, докато си вземе багажа и се оттегли. Той ги наблюдава. Пред седалката на Митхи една млада жена постила килимче и започва да се моли. Дамини и Митхи се чувстват неловко. Когато приключва Митхи я черпи с чай. Влакът друса и тя олива непознатата.

Акаш е пуснат под гаранция. Екадеши го моли да тръгне с нея за Атишгарх. Акаш отказва. Той е категоричен, че няма да ходи никъде без Митхи. Добавя, че съпругата му е тръгнала за Джаму. Той ще я последва и ще я върне. Митхи се запознава с жената. Тя се представя като Фида. Двете си разказват една за друга и Фида се учудва с каква лекота Митхи е напуснала някой, който я обича толкова много. Митхи се оправдава, че без нея ще сбъдне мечтите си. Добавя, че Акаш е искал дете, а тя не може да го дари с това щастие. Пита я какъв е смисълът от любовта, когато съпругът ѝ ще изпитва болка всеки ден. Дамини поставя под въпрос Бог, който е пратил толкова много страдания първо на Ичха, а сега и на Митхи. Фида ги пита за къде пътуват и Митхи отговаря, че са тръгнали за Джаму. Съпругът ѝ ги наблюдава. Фида пък им казва, че те отиват в Кашмир. Добавя, че върви натам, на където съпругът ѝ сочи. Един сервитьор на чай докосва чантата на съпруга и той се ядосва. Митхи споделя с Фида, че е забелязала, че мъжът ѝ е много нервен. Фида го оправдава, че лесно избухва и не обича да говори много, но се отнася добре с нея. Мъжът е сам в един отсек на влака и вади бомба от сака си. Обажда се на своя шеф и пита кога да взривят влака. Той казва, че съпругата му Фида е готова да се жертва за каузата им. Оказва се, че новата позната на Митхи и Дамини е жена-бомба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...