loading...

понеделник, 24 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан започва да разследва смъртта на сестра си, а Хазал е усплашена да не би Махиде да е мъртва (25-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу и Бурхан катастрофират.

Дениз отива в училището за майки и чака там Джансу.

Бурхан се събужда целия в кръв. Обръща се към снаха си, но тя е в безсъзнание.

Дениз звъни на съпругата си. Тя идва в съзнание, но не може да отговори на обаждането. Младежът се притеснява и отива да я търси.

Джансу идва в съзнание, но се притеснява за бебето.

Махиде има асматичен пристъп, причинен от скандала с Хазал. Едва достига до инхалатора.

Група деца откриват колата, с която са катастрофирали Джансу и Бурхан.

На Озан му липсва дядо му. Казва на баща си, че иска да се види с него. Джихан казва на сина си, че е започнал разследване.

Рахми е притеснен. Споделя с Джан, че е в тежест на всички.

Озан предлага да намерят Рахми. Джихан дава на Азми документ, за да открият мъжа на загиналата му сестра.

Хатидже отива в имението. Иска да говори с Дилара. Асуман я посреща. Жената дава диск на Асу със самопризнанията на Махиде. Сестрата на Дилара се опитва да види какво е записано на диска.

Дилара отива във фирмата на съпруга си.

Сема се интересува, защо Харун я държи на работа, но не ѝ възлага задачи. Отпраща Сема да отговаря на обажданията, но тя е изпуснала някакво бижу. Той ѝ го връща. Дилара вижда това. Двамата отново се скарват. Тя го пита, защо е освободил Махиде. Харун  се опитва да оправдае действията си. Дилара го моли да не се прибира в имението, за да остане сама и да събере мислите си. Сема чува разговора на съпрузите.

Ехипите на полицията и на бърза помощ отвеждат Бурхан и Джансу в болница.

Махиде споделя с Хатидже за скандала с Хазал. Лелята решава да "спаси" Харун. Хатидже казва, че е дала диска на Асуман.

Хазал споделя за скандала с Митхат. Притеснена е дали Махиде е жива. Младежът проверява дали лелята не е пострадала. Успокоява Хазал. Митхат разпитва момичето, коя е Махиде. После й задава директно въпроса, дали Харун е наистина е добър човек.

Дениз се обажда на Джихан и му казва, че не може да се свърже с Джансу.

Митхат докладва на Сема, че е свършил работата.

Асуман носи диска на Джандан, за да го гледат двете. Разбират, че Махиде прави признание за всичко лошо, което е направила. Признава си за саботажа на яхтата, при което е загинало момче. Джандан казва, че ако диска попадне в полицията, Махиде ще получи доживотна присъда. Асуман не иска диска да излезе наяве. Решава да задържат диска. Джандан иска да се възползват от него.

Дилара е разкъсвана от съмнения.

Всички търсят Джансу. От болницата се обаждат на Дениз, че Бурхан е катастрофирал, а с него в колата е имало млада жена.

Джихан и децата му, заедно с младежа веднага се отправят към болницата.

Дилара си играе с детето в парка. Джихан ѝ се обажда, но не може да каже какво се е случило с Джансу. Дава телефона на Хазал да обясни. Дилара заедно с Аллаз се отправя към лечебното заведение. Откарват Джансу в операционната.

Рахми се грижи за Джан. В ръцете на детето вижда албум със снимки на Джансу. Старецът се разплаква.

Хатидже търси Асу, но нея я няма в къщи. Емине казва, че не е виждала плика. Сема забелязва старицата и я познава. Чуди се какво прави приятелката на Махиде в имението...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...